Scenariji za novo leto 2019 - leto rumenega prašiča

Vsi želijo veselo praznovati novo leto 2019 in za to morate povabiti veliko gostov in zbrati veliko družbo na elegantnem božičnem drevesu. Bolj ko se bodo prijatelji, kolegi ali sorodniki zbrali za mizo, svetlejši bo novoletni večer. Scenarij za novo leto za odrasle bo pomagal razveseliti in ustvariti sproščeno vzdušje.

Kaj storiti 1-3 dni pred novim letom?

Nekaj ​​dni pred novim letom morate imeti čas, da naredite veliko koristnih in zanimivih stvari.

Ljudje navadno praznično drevo postavijo na 25., vendar to lahko storijo tri dni pred praznikom. Smreka bo sveža, prijeten vonj pa bo goste razveseljeval še dlje. Ni treba hititi in postaviti božične dekoracije prezgodaj. V tem poslu se ukvarja nekaj in 31 številk. Glavna stvar je, da imate drevo in na to niste pozabili.

Poskrbite za spanje pred prihajajočim prazničnim vikendom. Spanje bo pomagalo zbrati nove moči, se sprostiti in pripraviti na neprespane noči. Strokovnjaki priporočajo vsaj dovolj spanja od 30. do 31. decembra. Bolje je kuhati manj hrane kot novo leto preživeti v megli in po zvoncih iti spat.

Ne pozabite spakirati daril. Tako zanimiva lekcija pomaga razveseliti, pustiti novo leto val v hišo. Pakiranje je najbolje narediti zvečer, ko so najpomembnejše stvari. Pokažite svojo domišljijo in ustvarjalno spakirajte darila.

Pokličite svoje ljubljene. Na novoletni večer je težko priti do sorodnikov in prijateljev. Vsem dopoldne 31. decembra lahko čestitate za prihajajoče novo leto, se spomnite najbolj prijetnih trenutkov.

Uredi dan posta. Najbolj uporabna postavka, ki jo je treba izvesti. Naslonite se na sadje, zelenjavo in pijte več vode. Dejansko v novem letu vsi radi veliko jedo in pijejo. In da telo ne trpi, je bolje, da si čez dan ali dva uredite majhno prehrano zase.

Napišite načrt za naslednje leto. Lahko povzamete izhajajoče leto in napišete načrte za prihodnost. To je tudi zelo zanimiva in koristna dejavnost. Vedno si morate postaviti cilje in si prizadevati za njih.

Uredite svojo hišo. Spoznajte in pustite novo leto v čistem stanovanju. Za nekaj dni se znebite odvečnega smeti, ki se je nabral v hiši. Obesite girlando ali obesite novoletne plakate. Vedno je užitek biti v udobnem in čistem stanovanju.

Prenehajte boleče razmerje. Novo leto je čas, ko morate začeti življenje iz nič. Če imate težaven odnos, ki ne bo pripeljal do nič dobrega, je morda čas, da končate? Če se že dolgo niste odločili za tako resen korak, je zdaj pravi čas.

Silvestrovanje

Na ta dan se ne pozabite odločiti, kaj želite od prihajajočega leta. Sedite, pomislite, morda naredite nekaj osnutkov na papirju.

Na silvestrovo mnogi prinašajo srečo in denar. Če želite to narediti, kupite navadno metlo, zavijte ročaj z rdečo nitjo in postavite v kotiček. Toda preden to storite, morate poplačati vse dolgove.

Bodite pozorni na vreme. Če sneži, potem čaka bogata letina. In denarni dobiček čaka tiste, ki v noči z 31. na 1 zagledajo zvezde na nebu.

Česa se ne da

Z praznikom so vedno povezani zanimivi znaki in vraževerja.

 • Ne prenavljajte. Če nimate časa, da bi se umaknili in potegnili do zadnjega dne, je bolje, da pouk preložite na počitnice.
 • Ne morete si izposoditi denarja.
 • Ne kupujte nepotrebnih malenkosti (darila tukaj ne veljajo).
 • Na novoletni večer ne odnašajte smeti. Pravijo, da skupaj z vedro odpeljejo srečo in blaginjo iz hiše.

Novoletni scenarij - Načrt po korakih za 31. december

Najbolj pričakovan in ljubljen dan. Običajno je praznovanje praznovanje z družino blizu bližnjih. In da si bo Novo leto prašiča ostalo dolgo v spominu, morate ustvariti novoletno in živahno vzdušje. Izumljanje skripta traja veliko časa, zato morate to storiti nekaj dni pred praznikom. Vklopite domišljijo ali brskajte po internetu.

Glavna stvar je, da vnaprej pripravite nagrade in kostume (če je potrebno). Ali pa bo morda vaš dopust potekal v kakšni posebni temi. Nato si bo vsak gost lahko pripravil sliko.

 • Praznik lahko začnete s čestitkami ali šalami.
 • Sledijo žice starega leta. Zvoki nazdravljajo, vsi se spominjajo vseh dobrih stvari, ki so se zgodile lani. Začnete lahko po seniornosti ali v krogu.
 • Sam dopust se mora začeti z lahkotnim ogrevanjem. Tu so ustrezne uganke. Kdor hitro in pravilno odgovori, prejme nagrado. Nagrade morajo biti majhne (obročki, kartice itd.). Nekaj ​​lahko kupite s humorjem.
 • Silvestrovanje. Čestitke, zdravice. Pod zvončno uro si ustvarite željo.
 • Naslednji korak je obdarovanje. Najbolj pričakovan trenutek večera.
 • Potem lahko organizirate tekmovanja. Na primer: moški in ženska se z eno roko objemata za pas, druga pa ostane prosta. In gostitelj ponudi nož in vilice, da poje nekaj s stola. En moški drži v roki nož, drugi pa vilice. Prav tako lahko en igralec samo pije, drugi pa si lahko privošči malico.
 • Končno se še sprehodite. Ne omejujte se samo na druženja za mizo. Pojdite zunaj, vdihnite svež zrak, zaženite ognjemet, lahke bencine.

Kako bo minilo vaše novo leto, je odvisno od tega, kako se nanj pripravite. Pokažite željo in domišljijo. Glavna stvar je, da se na ta čudovit dan vsi zabavajo.

Kul igra za novo leto

Povabite goste, da igrajo novoletne pasme psov. To je majhna tematska uganka. Po scenariju morajo udeleženci ugibati, katera obstoječa pasma psov se skriva za novoletnim imenom. Naj predpostavljajo, kako pes izgleda in za kakšne namene je bila ta pasma vzrejena. Na koncu dajte možnost, predvideno v scenariju.

 1. Ruska luna (ruska gonič). Sposoben za vonj mladega pervaša z velike razdalje. Nepogrešljiv spremljevalec lova in ribolova.
 2. Buchound (Bloodhound). Celoten obraz je v gubah, oči rdeče, pod očmi pa velike vrečke.
 3. Pocheshire Terrier (Jorkširski terier). Kako se nekje opraskati - ne boste ujeli.
 4. Estonski gonič (obstoječa pasma). Vzrejena za korenine gosenic, želv, polžev. Brez dvoma izvaja ukaze 15-20 minut po vložitvi.
 5. Portweiner (Rottweiler). Spoštuje lastnika. Na ovratniku 3 sedme.
 6. Debel hrt (pasji hrt). Hitro se premika na kratkih razdaljah (do 100 cm). Rad leži na kavču in ostri piškote.
 7. Cev (kazalec). Okolje namaka z močnim tokom.
 8. Pripomoček (basset). Stari, tonirana barva, samozaporna šapa. Ovratnik je vložen s kristali Swarovski.
 9. Angleški hauduyudog (angleški buldog). Izjemno vljuden. Vsak dan ob 5. uri zahteva čaj s piškoti.
 10. Sestavite terier (igrača terier). Zgradi vse velike pse na tem območju. Lahko si sam sestavi kabino, a tega ne želi.

Scenarij "sodobno novo leto"

V scenarij za novo leto 2019 za odrasle lahko dodate kul tekmovanja in uganke. Še posebej v podjetjih, kot so tekmovanja za moške. Potrebno je malo priprav, vendar je to mogoče hitro in skoraj brezplačno.

 1. Konkurenca "Najbolj ekonomska". Moški, ki sodelujejo na tekmovanju, morajo hitro sestaviti ločeno jed iz izdelkov na mizi. Lahko je sendvič, solata ali sladica. Zmaga najbolj okusna jed.
 2. Tekmovanje "gurmanski". Po scenariju morate v vrsto postaviti 5 krožnikov z različnimi marmelado. Dobro je, če je v vrsti predstavljeno nenavadno marmelado (iz cvetnih listov vrtnic, lubenicnih lupin itd.). Vsak udeleženec dobi kos papirja in pisalo. Morali bi okusiti marmelado in napisati, iz česa je narejena. Zmaga tisti, ki ugiba največje število možnosti.
 3. Tekmovanje "Strokovnjak". Uganiti morate, katere novoletne znake opazijo znane osebe. Na primer, Lyubov Orlova in Grigory Alexandrov sta mislila: če želite na silvestrovo veliko potovati, morate ... (odgovor: na silvestrovo se sprehodite po ulici).
 4. Konkurenca "Strongman". Po scenariju morate pripraviti leseno desko, nohte in kladivo. Zmagovalec je tisti, ki z enim udarcem zabije žebelj v desko čim globlje.
Video zaplet

Scenarij novoletne zabave

Možnost številka 1

Preden se zabava začne, naredite nekaj pomembnih stvari:

 • Kupite nagrade (koliko gostov - toliko nagrad).
 • Pripravite loterijske vstopnice. Na vsako vozovnico napišite ustrezno številko (številka vozovnice 0001 itd.).
 • Zgradite pujsek. Vsak majhen kozarec je popoln.
 • Goste opozori, naj bodo z malenkostjo. Za kaj je to? Ob vstopu na zabavo vsak gost vrže kovance v svinjarico in za to prejme loterijsko vstopnico. In na koncu konca počitnic bo nekdo prejel to pujso.
 • In ne pozabite se lotiti zanimivih natečajev.

Praznik se začne z uvodom. Vodja ima besedo. Medtem ko govori zdravica, si gostje napolnijo kozarce in pijejo do dna. Sledi dolg in ognjen govor gostitelja. Tu lahko pokažete svojo domišljijo in srčno čestitate svojim kolegom za prihajajoče leto Prašiča. Pesmi ni treba zapomniti.

Če je ostalo še nekaj loterijskih vstopnic, jih je mogoče prodati. Prejeti denar se doda v piggy banko. Tudi gostitelj mora plačati globe. Če nekdo pove drug drugemu, ne sodeluje na tekmovanjih, plača globo (znesek je lahko kateri koli).

Nato se izžrebajo loterijske vstopnice. Domačin pokliče določeno število sob. Na primer: številka vozovnic 0010, 0005 in 0021. In, recimo, vozovnica št. 0005 je nocoj sodnica in št. 0010 mora nazdraviti in za to prejeti nagrado.

Sledijo različna tekmovanja, plesi in le kratek odmor.

Konkurenca "Ljubi, ne ljubi."Gostitelj vabi goste, da na levi strani poimenujejo le delce telesa soseda. Ljubi en del, enega pa ne. Primer: "Pri sosedu na levi mi je všeč nos in ne maram kolen." In potem vodja predlaga, da ne marajo gristi, in da se imajo radi - poljubljati.

In spet gostitelj napoveduje žrebanje žreba. Tokrat izvleče eno vozovnico in tej osebi naroči, naj izvede nekaj dejanj. Na koncu gost prejme nagrado. Med odmori lahko držite majhne kvize in uganke, tako da gostje nimajo časa, da bi se dolgočasili.

Tekmovanje "Pogumna dekleta". Za tekmovanje boste potrebovali dve deklici. Naredijo številko od 1 do 10 in jo nato izgovorijo na glas. Koliko številk so dekleta uganile, toliko oblačil in sleči. Prav tako lahko streljate ne samo stvari, ampak tudi različne okraske. Kot možnost - prosite za pomoč svojega gospoda in ga slecite.

In na samem koncu počitnic bo odigrana pujsa. Kaj je bistvo igre? Gostitelj ponuja novo leto, da se znebi vseh dolgov. Da bi to naredili, bi moral vsak v kotiček vrči par kovancev, kdor hoče. Nato voditelj pravi, da bo oseba, ki ugiba, koliko denarja je v banki, dobila vso svinjarijo. Kdo bo najbližji dobljeni vsoti.

Možnost številka 2

Za zabavo prisotnih na korporativni zabavi bo pomagal kul scenarij z glasbeno spremljavo. Če želite to narediti, vnaprej pripravite izbor skladb, od katerih vsaka traja 15-20 sekund. Domačin zbere goste na plesišču in naznani, da se vsi odpravijo na potovanje po svetu. Nato vključuje scenarije pesmi.

 1. Začnemo z Daljnega severa. Pesem "Peljal te bom v tundro." Jahanje na jelenih, razkazovanje rogov.
 2. Prvi postanek v ciganskem taboru, pesem "Gypsy". Najaktivnejši plesalec je prikazan v središču kroga.
 3. Sedimo na črnih konjih in se vozimo naprej. "Moje misli, moji konji."
 4. Dolgo so vozili, konji so bili utrujeni, menjali smo se v avto. Črni boomer.
 5. Prispeli smo na morje, zdaj plujemo po valovih. "Ti si mornar, jaz sem mornar."
 6. Še naprej plavamo. "Morje, morje - svet je brez dna."
 7. Približamo se obali in se prestavimo na letalo. "Stevardesa po imenu Jeanne."
 8. Gostom čestitamo za varen pristanek v najlepšem mestu (pokličite svoje mesto). Pesem "Ples, Rusija".

Najaktivnejše goste spodbujajo z majhnimi zabavnimi darili. To je lahko klobuk Božička, božična kletvica, klavrna deska - vse, kar lahko uporabi prav tam na plesišču.

Glasbeni scenarij bo dokončala počasna skladba. Zatemnite svetlobo in pustite samo žaromete girlande na drevesu, ki svetijo.

Izvirni nazdravi

Za scenarij novega leta 2019 so primerni nazdravi, povezani s prijateljstvom in zvestobo. Na primer, lahko poveste prispodobo o popotniku in psu.

"Popotnik se je sprehajal skozi vročo, posušeno puščavo in njegov pes z njim. Zmanjkalo jim je vode in hrane, oba pa sta bila lačna in žejna. Nenadoma sta zagledala mesto pred njimi, obzidano. Na vratih je stal vratar.

"Vstopite," je predlagal popotniku, "raj je tu."
- Ali je tam voda? - je vprašal izmučen popotnik.
- Tako voda kot hrana. Vse, kar si želel, je bil odgovor. Upoštevajte le, da vaš pes tukaj ni dovoljen.
"Potem bom šel mimo," je odgovoril popotnik.

Od zadnjih sil sta se popotnik in pes sprehodila naprej in kmalu prišla v drugo mesto. Vrata pred njimi so se odprla na široko, toda popotnik se ni mudilo vstopiti.

Kaj je tukaj? je vprašal.
"To je raj," je bil odgovor. "Za vas in vašega psa je dovolj prostora, vode in hrane."
"Toda v bližnjem mestu so rekli, da je raj tam?"
- Bil je pekel. Tisti, ki zapustijo svoje prijatelje, padejo tja. "

Koristni nasveti

Nekaj ​​zanimivih nasvetov.

 • Da bi smrekovo drevo izgledalo še bolj elegantno, obešajte girlando bližje deblu.
 • Če želite ohraniti peneče šampanjec, dodajte rozine.
 • Med obroki ne pozabite piti tabletk za prebavo hrane.
 • Vse načrtujte pred časom.
 • Novo leto proslavite tam, kjer si najbolj želite. Ne silite se nekam, da se obnašate.
 • Če želite razveseliti - naredite koristen nakup.
 • Pazite, da pijete zmerno, da zjutraj ne boste srečali mamice.
 • Če dopust ni šel po načrtih, ne bi smeli biti žalostni. Pred nami je še božič, bogojavljenje in staro novo leto.

Da bi dopust uspel in mu ostal v spominu več let, ga moraš spoznati in preživeti z veselim razpoloženjem. Bodite prepričani, da se zberete v krogu bližnjih in dragih ljudi. Najbolje, če je domače, prijetno vzdušje. Ne pozabite pripraviti natečajev, kvizov in ugank.

Oglejte si video: KURENT The KURENT (Februar 2020).

Pustite Komentar