Šaljive zdravice in čestitke za staro novo leto

Staro novo leto zaključuje niz dolgih zimskih počitnic. Ta večer se nekoliko razlikuje od živahnega, živahnega 31. decembra z ognjemetom in zabavo. 14. januarja slavljenci povzamejo, se spomnijo začetka leta in podoživijo na novo spomnjene trenutke. In morda najpomembnejše vprašanje in tema za šale je tako kontroverzno ime - staro novo leto.

Korenine praznika segajo v slavno komunistično preteklost, ko se je arhaični julijanski koledar dohiteval evropskega kolega - gregorijanskega. Že pred več kot sto leti, leta 1918, 1. februarja, je Rusija nenadoma 14. januarja nenadoma postala!

Od takrat so ljudska praznovanja obogatila še en dogodek - staro novo leto, ki ga praznujejo ne le tisti, ki se držijo pravoslavnih tradicij in v teh dneh upoštevajo strog post, temveč tudi tisti, ki jim v teh hladnih zimskih dneh manjka več počitnic in topline od njihovih družin. in ljubljene osebe.

Skupaj z Rusijo na ta dan proslavljata poklon sosedi Belorusija in Ukrajina, sosednje države - Srbija, Makedonija, Jugoslavija. Tudi Wales in Švica tradicionalni julijanski festival praznujeta s festivali in prazniki. Zakaj je ta praznik kljub svoji davni preteklosti tako priljubljen v 21. stoletju?

Odgovor je v možnosti, da čim več časa preživite s prijatelji in družino, da se po dolgem vikendu v neformalnem okolju srečate s kolegi. Staro novo leto je še ena priložnost, da iz srca zaželimo vse najboljše in toplo ljudem okoli. S pomočjo ustrezne okolice je enostavno ustvariti zabavno in sproščeno vzdušje - smešne zdravice in želje, šaljive in iskrene čestitke.

Smešne in smešne zdravice

Niti ena pojedina ni popolna brez zdravic. Nekdo ljubi improvizacijo, nekdo se pripravi vnaprej. Dober toast je kompakten in natančen - le ena ali dve šali sta dovolj, da bo opravljen govor uspešen. In ne pozabite, da vodja in najstarejši od gostov nazdravita prvi. Toaste je bolje narediti ne pogosteje kot po petnajstih minutah, tako da imajo zbrani gostje čas za sprostitev, vendar ne pozabite na praznično razpoloženje!

Za praznovanje z družino

***

"Kako sem vesel, da vidim toliko sorodnikov in ljubljenih za isto mizo! Čeprav je v prihodnjem letu vsak izmed vas dragocen na nov način, a tudi drag po starem! Naj se naša stara ekipa napolni z novimi tovariši! Naj bodo naslednji prazniki! bomo ravno tako veseli in zabavni! "

***

"Draga moja! Z veseljem pozdravljam vse preživele na novoletnih praznikih in želim piti za vzdržljivost in pogum, ki so ga pokazali letos! Naj se moja stara ljubezen do vas obogati z novimi občutki, naj bo vsak moj stari prijatelj na nov način blizu ! "

***

"Torej, stari šampanjec je končan ... Igle z božičnega drevesa letijo naokoli ... Olivier se je zamrznil v hladilniku ... Toda pustite, da se kozarci na ta dan spet napolnijo! In spet se bo zimski dan iskrivil z barvami, brsti na vejah se bodo odprli in olivier bo imel okus boljši kot v starem letu! za staro novo leto in našo neizrekljivo željo po večnem veselju in zabavi! "

***

"Sorodniki in prijatelji, dajmo dvigniti kozarce glavnim krivcem tega praznovanja - Petru Velikemu in tovarišu Leninu, ki sta nam dala še en razlog, da se zberemo! Dali so neprecenljiv prispevek k tradicijam naših ljudi, postali so sestavni del vsake družine! Hvala za slavno preteklost za priložnost. dokončaj šampanjec in pojej mandarine, veseli! "

Za korporativne zabave

***

"Kolegi! Dajmo dvigniti kozarce za tiste, ki jim je uspelo premagati ciljno črto zimskih počitnic! Za najbolj vztrajne in pogumne! Za tiste, ki se niso utapljali v morju šampanjca, za tiste, ki so premagali goro Olivier! Izrazimo veliko spoštovanje vsem delavcem za dejstvo, da Ne pozabite na pot do rodne pisarne! "

***

"Prijatelji in sodelavci! Ob tej blagoslovljeni uri kozarec šampanjca za staro novo leto! Naj bo stara plača iskrila z barvami novih nagrad! Naj bo staro delo zanimivo na nov način! Naj stari starši ponovno ocenijo delo delavcev! Srečne praznike!"

***

"Dragi kolegi! V starem Novem mestu bi vam rad zaželel trdoživost, ki so jo pokazali vsi za novoletne svečanosti! Naj vsi analizirajo vloženi trud in v prihodnjem delovnem letu nič manj vneme! Velik uspeh čaka vsakega od nas, ki je premagal trdo delo dvigovanja kozarcev in praznovanja ta čudovit dogodek! "

***

"Ob svetlem prazniku starega novega leta naj vsak od nas, dragi in spoštovani kolegi, ponovno odkrije veselje do delovnega vsakdana! Užitek dolgo pričakovanega srečanja z domačim delovnim mestom in ljubljenim vodstvom morda ne bo zmanjkalo v tristo petindevetdesetih dneh! Naj se vse uresniči na staro novo leto sanje in želje! "

Video zaplet

Lep pozdrav za novo leto 2019

***

"Naj bo novo leto že začelo veljati, toda dočakal ga je njegov starejši brat - staro novo leto! Ta dan bomo hvaležni za iskrenost in toplino. Za vsak trenutek veselja in sreče! Ta večer želim preživeti s tistimi, ki dirke še niso zapustili , čestitam vsem, ki vam niso čestitali in ugibajte želje, ki so se pojavile v novem letu! "

***

"Obstaja prepričanje, da boste, ko boste preživeli prvih dvanajst dni novega leta, vsak mesec tekočega leta minil! Torej naj bo novo novo leto priložnost za delo na napakah in napolnite dva tedna z ljubeznijo, veseljem, najbolj nepozabnimi vtisi! Želim vam najsrečnejše mesece, tedne, trenutki! "

***

"Le ruska duša je sposobna ceniti ta nelogičen, nor nor praznik starega novega leta! Torej naj se vaša duša napolni z občutkom čudežev, čarobnostjo! Naj vam staro leto na krilih odnese cel kup razočaranj, novo pa bo v največjo vrečko prineslo veliko veselja, užitka, topline. in nežnost! Naj gre staro čez prag, novo pa takoj, ko potrka na vrata! "

***

"Naj gre staro leto z zaspano vato v pohodu, naj gre za snežne mete neizpolnjenega in slabega! In zdaj Novo ves čas dirka, trka na vrata in obljublja veliko čudovitih dogodkov! Torej naj letošnji sprehod leti, oči gorijo in nasmeh nikoli ne zapusti ustnic! Srečno novo leto! "

***

"Ah, to staro novo leto je nagajivo praznovanje! Naj bo ta večer napolnjen s šalami in duhovitostjo, naj se veselici izmučijo, da se gostje smejijo! Naj smeh za praznično mizo in krekerji pogosteje poči! Z vsem srcem želim, da bi miza počila z osvežitvami, tako da se bazen Olivier zavzame, da šampanjec teče kot voda! "

Komični pozdrav prijateljem in sodelavcem

***

"Dragi kolegi! Želim vam, da bi vam ta praznik zaželel najproduktivnejše delovne dni in viharne vikende! Ne bodite žalostni nad starim letnim poročilom, saj vas čakajo nova, nič manj razburljiva! Zato preteklih praznikov ne bomo obžalovali, ampak bomo uživali danes in uživali v prihodnosti počitnice 23. februarja, 8. marca in rojstni dan naše prijazne družbe! "

***

"Dragi moji prijatelji, želim vam čestitati za novo novo leto in si z vsem srcem želim, da se bo vseh tristo petdeset dni, petdeset petkov in točno toliko prostih dni napolnilo z neverjetno zabavo in avanturo za nas! Naj se naša stara prijazna družba napolni z novimi enako nori udeleženci Želim vam veselja in sreče! "

***

"Dobri prijatelji in sodelavci! Čestitamo naši stari ekipi za novo leto! Želimo vam nove nagrade, nove počitnice in seveda nove cilje! Naj stare stvari gredo v smeti - čakajo nas veliki dosežki! Čestitke vsem, ki so sodelovali na tem velikem dogodku - Staro novo leto! "

***

"V starem novem letu si želim, da bi čudoviti kolegi želeli, da v preteklosti pustijo staro grenko kavo, stare piškote, stare tračeve tračeve! V novem letu pa naj se škatle miz iz sladkih čokolad lomijo, v čajniku pustite, da se aromatična kava sese in sodelavci si med seboj delijo iskrene nasmehe in tople besede! Naj bo to poslovno leto svetlo in nepozabno! "

Za družino in ljubljene

***

"Tu, v toplem krogu sorodnikov in prijateljev, bi rad vsem zaželel, da bi več kot eno staro novo leto preživeli za mizo, kjer kraljuje smeh in zabava! Naj novo leto preobrazi vse: otroci bodo postali angeli, babice - dreves, mož in žena z enim parom škornjev, in moja tašča in tašča sta najboljša prijatelja! Želim vam toplino v srcih in aroganco v očeh! Čestitke vsem za ta neverjetni praznik!

***

"Kaj nam je prineslo novo leto? Nasmehi, smeh, veselje, zabava! A zdaj staro novo leto hiti za njim! Prinaša za njim moč, vzdržljivost, potrpežljivost, vztrajnost! Torej, danes naj vsi pokažejo te lastnosti in dokončajo serijo zimskih praznikov "Čestitke vsem žejnim dogodivščinam s še enim dogodkom, kjer šampanjec teče kot reka, kjer mandarine zorijo na vejah, kjer se uresničujejo najdražje želje!"

***

"Dragi sorodniki in prijatelji, želim povedati veliko prijaznih in nežnih besed v starem novem letu, toda ... Čestitke so se končale 1. januarja, zato vsem želim samo eno stvar - da ne izgubite optimizma, ki ste ga prejeli v teh dneh, da ohranite dobro razpoloženje za celo leto! Naj se uresničijo najzahtevnejše sanje, naj ptica sreče prinese svoj najdragocenejši dar! "

***

"Naj novo novo leto vsem odpre vrata za nove priložnosti! Naj se uresničijo vse sanje, tudi najbolj nore in izredne! Naj bodo vsi pošiljatelji želja v vesolje enaki domišljiji! Vesolje naj v prihodnjem letu pripravi posebno presenečenje za vse!"

Video čestitke

Dobre želje za staro novo leto

***

"Staro novo leto je svetel praznik! In na ta dan si iskreno želim, da bi stare sanje spet obudile dušo! Da bodo stare težnje postale pomembne na nov način! Naj bodo svetla in pomembna odkritja počakala na prelom januarja! Naj bo dolgo pričakovana pomlad prišla v moje srce in vroče poletje za ljubezen! Naj zima ogreje toplino svoje družine in prijateljev! Vesel praznik! "

***

"Kaj je staro novo leto? To je še ena priložnost, da se spomnimo želja, ki smo jih uresničili prvega januarja. To je priložnost, da družini in prijateljem še enkrat zaželimo dvakrat več topline, ljubezni in zdravja! Naj se uresničijo vse sanje, vsi cilji bodo doseženi! Naj bo še več v življenju radostnih sončnih dni! "

***

"V starem novem letu prižgemo sveče, s katerimi ugasnejo razočaranja, tesnobe, zamere, naj ostanejo v preteklem letu! In prižgemo nove in skupaj z njimi pridejo veselje, ljubezen, uspeh, blaginja! Naj bo isto kot in ogenj sveče pa gori naše srce z željo po novem. Neznana sreča, ki nas zagotovo čaka v novem letu! "

***

"Počitnice pod veselo zvezdo lahko v vašo hišo prinesejo mir in tišino! Naj se vsaka želja, narejena s kozarcem, uresniči stokrat! Naj vam staro leto prinese modrost in srečne spomine, novo leto pa bo sprožilo pustolovščine, močna čustva in čim več lepega. trenutke. Če se obrnete na stran koledarja, bomo hvaležni vsakemu novemu dnevu! "

***

"Želim si, da bi bilo v novem letu hvaležno za preteklo leto, ne obžalujte sprejetih odločitev, gledajte v prihodnost z optimizmom in se nikoli ne ozirajte nazaj! Naj se danes zvečer spet uresničijo sanje, naj bodo lučke svetlejše, mandarine bodo slajše in božično drevo bo napolnjeno "dom z vonjem čarovnije! Ta dan bi rad preživel v krogu ljubečih ljudi, starih in novih prijateljev, da bi dal toplino in prijaznost!"

Nasveti

V starem novem letu kraljuje posebno vzdušje, ki se ga boste radi spominjali vseh dni, ki so prišli po prazniku. Zahvaljujoč sladkim in prijaznim čestitkam, radovednim nazdravim, ta dogodek napolni duh družinskega praznovanja. Kako lahko dodam zvitek najobičajnejšim pozdravom? Tu je nekaj predlogov.

  • Osebna pritožba. Čestitamo sorodniku, prijatelju ali sodelavcu, uporabite njegovo ime ali smešen vzdevek, da bo čutil smer, iskrenost želja.
  • Družinsko udobje. Spomnite se družinskih ali delovnih trenutkov, povezanih z ožjim krogom - zanimivi primeri, naredite majhno posamezno darilo in ga pritrdite čestitki.
  • Nore roke. Naredite originalno razglednico z lastnimi rokami.
  • Dogodku dodajte zasuk. Med tekmovanji lahko v balonih ali drugih rekvizitih položite smešne želje.
  • Žele pustite na nepričakovanih mestih. Na podjetniškem dogodku lahko v servirne serviete položimo kratke opombe. In v hiši so vedno kraji, kjer bo nepričakovano najdena majhna nota povzročila vihar čustev.
  • Posnemite video čestitke. Zapis lahko pošljete prijateljem in sorodnikom, ki staro Novo leto praznujejo stran od hrupne družbe. Za sodelavce lahko posnamete kolektivno pritožbo in jo pokažete na podjetniški zabavi.

Najpomembnejša stvar novoletnih voščil je razpoloženje, ki nosi sporočilo. Iskrenost in izvirnost sta ključ do resničnega uspeha, preprosto morate uporabljati domišljijo in biti čim bolj odprti!

Oglejte si video: Zdravice za krsnu slavu (April 2020).

Pustite Komentar