Pesmi, dude, SMS srečno novo leto

Silvestrovanje je čas pravljic in izpolnitev želja. V novoletnem času želim znova verjeti v čudeže, izboljšanje sveta in spremembe v osebnem in državnem življenju. Zato želim, da je vse v redu, ne glede na okoliščine. Prav tako je pomembno vsem zaželeti srečno novo leto. Ampak to ni vedno mogoče storiti osebno, prvotno, brez ponavljanja.

Želim si ga iz srca in verjeti. In sama želim verjeti, da se bo na novo leto 2019 zgodilo nekaj nenavadnega in čudovitega. Ponujam izbor novoletnih pesmi, slaščic, SMS sporočil za različne kategorije ljudi v vašem okolju. Upam, da vam bodo pomagali doseči želeni učinek. Tudi v članku boste našli ideje, kako silvestrski praznik preživeti ob praznovanju leta rumenega prašiča z nasmehom na obrazu in veseljem na srcu.

Pesmi, dude, SMS srečno novo leto

Spodaj je seznam pesmi, ditija in novoletnega SMS-a za različne priložnosti. Pesmi lahko beremo kot novoletni toast. Natečaji pridejo v poštev na tekmovanjih. In SMSki čaka na vaše sorodnike in prijatelje. Vedno je lepo, ko SMS ne prihaja od ministrstva za nujne primere ali iz trgovine, ampak od ljubljene osebe in celo s čudovito željo po novoletni sreči.

Za bližnje in drage

***

Draga družina!
Ljubim te neizmerno!
V novem letu naj nam bo
Veliko se bo zabavalo!
Naj ne vstopijo v našo hišo
Brez zamere!
Srečno novo leto, družina!
Srečni novi ljubljeni!

***

Z vami smo pod drevesom
Lezite malo.
Torej gledaš na oktober
Leshko bomo varušili.

***

Novoletni družinski dopust!
Brez družine me ni nikjer!
Čeprav navkreber v mehki spalni vreči,
Čeprav na morju za vedno!

***

Novoletni čas.
Božično drevo. Olivier. Družina
Okrogli plesi. Pesmi Plesi.
Tinsel. Igrače Maske

Za sodelavce

***

Dragi kolegi!
Tu spet prihaja zima!
Smo ena ekipa
Kot da smo vsi družinski!
Želim vam srečo!
Želim si ljubezni!
Bodite vsi lepi
V letu Rumenega prašiča!

***

Božiček, jaz sem v torbi
Naredil bom revizijo.
Dajal bo
Celotna divizija!

***

Prašič je na robu!
Ampak to sploh ni pomembno!
Prijatelji kolegi, srečno novo leto!
Hrana se prehladi na mizi!
Pogumno vlijte šampanjec v kozarce!
In pijte za srečo! Za ljubezen
Dobro počutje je finančno!
Za najboljše leto doslej!

Za prijatelje

***

Srečno novo leto! Srečno novo srečo!
Dragi prijatelj! Tako si lepa!
Skoraj sem zaljubljen vate!
Nalijte mi malo vina!
Plesi valček z mano!
Ta noč je samo za nas!

***

Kmalu nalijte šampanjec!
Zidarice so udarile na Spasskaya Tower!
Vse življenje bodi moj prijatelj, upaj!
In potem si nekakšen dom!
Poglej okoli! Odprite oči!
Koliko možnosti, priložnosti!
Za to bomo pili do dna!
Naj vse težave gredo okoli vas!

***

Srečno novo leto, prijatelji!
Srečno novo leto, dragi!
Pustite težave, da gredo naokoli!
Bodite vsi srečni!

***

Kako boste praznovali novo leto.
Torej zapravite.
Torej pijte kompot
Zdravi boste!
Za sošolce, sošolce

***

Nočem biti banalen
In še vedno bom rekel:
Želim vam srečo
V novem letu!
Želim vam dobro zdravje!
Vso srečo Ljubezen
Udobje! Vročina!
In preprosta prijaznost!
Ne merite z drugimi
S svojimi grehi.
Živite, kot bi morali
In Bog bo s teboj!

***

Z vami smo prehodili sto cest!
Odštela sem iz vašega zvezka!
Želim vam v novem letu
Poiščite odgovore na uganke:
Kje je vitez vašega srca?
In po katerem morju je vaša hiša!
In leto nam lahko prinese srečo
Bodite pripravljeni na to!

***

Sošolci so domači!
Srečno novo leto! Srečno novo srečo!
Bodite večno mladi!
Bodite večno lepi!

***

Novoletna ekstravaganca
Vpijte poštene ljudi.
Z užitkom, z veseljem
Doživite dobro novo leto.

Za daljne sorodnike

***

Dedek Mraz
V hišo sem prinesel obilo sreče.
Zavrtite tako, da v krogu.
Z novo srečo! Srečno novo leto!

***

Pustite oddaljene sorodnike
Ampak vseeno, družina!
Srečno novo leto! Srečno novo srečo!
Naj bo vse v naši moči!
Če kaj, oprosti za vse!
Pridite na obisk pogosteje!
Tabela je nastavljena! Hrana v razsutem stanju!
Skupaj bomo vladali z žogo!

***

Srečno novo leto! Čestitamo!
Želim vam srečo iz srca!
In naj to ne bo ovira
Veliko veselja in smeha!

***

Naj se novoletna snežna nevihta vrti!
In čas bo prišel odličen!
Vse želje se uresničijo!
In deževni dnevi bodo pozabljeni!

Koristni nasveti

Novoletni slog

Odločite se, v kakšnem slogu boste praznovali novo leto 2019. Strinjajte se, če bo vsako leto isto: Olivier in krzneni plašč, rolerji in vedeževanje, je lahko dolgočasno. Tradicije so dobre! Še bolje pa jih je razbiti. Potem bo naslednje leto vse točno tako, kot staro.

Torej, lahko priredite praznovanje v italijanskem slogu. Nato bodo na meniju: pica, testenine, tiramisu, panakota. Kaj pa lepa italijanska tradicija metanja smeti pred novim letom? Vzemite vrečko in opravite popolno revizijo. Ste čiščenje opravili vnaprej? Nato zastarele misli vrzite iz glave. V letu 2019 z novimi pozitivnimi mislimi! In prav tako je pomembno, da novo leto pripravi grozdje za vsakega člana družine. Vsak naj dobi 12 kosov. Če med praznovanjem oseba poje vseh 12 jagodičja, potem bo vseh 12 mesecev napolnjeno s srečo, veseljem in zabavo.

Novo leto lahko praznujete kot Francozi. Nato bo v meniju: črni puding, pečena ptica z lečo, grah in druge stročnice. Za sladico - pita s presenečenjem. Vanj lahko daste kovanec ali fižol. Kdor naleti na kos torte s predmetom, bo prihodnje leto imel srečo.

Na svetu je še vedno veliko držav in vsaka slovi po svojih tradicijah in značilnostih. Vas prosimo za študij in prakso! In morda bodo besede vaš slogan družine: vsako leto - nova država!

Novoletna muka

Prekličemo tradicijo: mama se pripravlja, vsi ostali čakajo na praznik. Naj se vsi člani družine vključijo v postopek kuhanja. Eno razvalja testo, drugi razreže čebulo, tretji razreže paradižnik in vsi jokajo od sreče. Ali pa mama naredi lepo in oče z otroki pripravi slavnostno večerjo. Tako kuhajo in tudi bodo. Ali en klic v službo za dostavo hrane in čudovita večerja na mizi.

Disko

Odlična rešitev, da doma uredite plesno dvorano in stresete na solate. Vse, kar morate storiti, je, da naredite zrcalno kroglico, namestite projektorje, glasbo glasneje in pogumno zaplešete. Glasba je lahko izbrana tematsko, novo leto. In lahko se vrnete v čas, tako da ustvarite seznam predvajanja 70-ih, 80-ih, 90-ih. Preizkusite!

Turistično novo leto

Medtem ko ima Rusija zimo, drevo, girlande in nekje pesek, palme in morje. In če takšnega praznika v življenju še ni bilo, ga pogumno prevedite v resničnost. Potovalna podjetja ponujajo širok izbor krajev, kjer lahko ekonomsko sprostite svoje telo in dušo.

Ustvarjalni pristop

Izven tem pogovorov. Rečeni so vsi nazdravi. Vse pesmi so zapete. Vsi saluti se izstrelijo v nebo. Čas je, da sestavimo pesem. Vzemite sedež z vso družino in vsak v vrsti namiguje na razvoj splošne pesmi. Ne rima? Potem naj bo to pravljica. Nova družinska pravljica za naslednje leto. Po enem letu preberite in si oglejte, kako je vplivalo na vaše družinsko življenje. Lahko pa rimujete besede za znano pesem. In naj to postane vaša družinska himna.

Osamljenost

Nobene družine in ste naveličani biti sami? Potem se prosim oblecite v najboljšo obleko in se odpravite k svojim sosedom, prijateljem, na glavni trg mesta, se seznanite! Vse najbolj nepričakovano in čudovito se zgodi v novem letu! V štirih stenah s kozarcem šampanjca osamljenosti ni mogoče odpraviti.

Video zaplet

Karneval

Vsakemu članu družine naj si omisli originalni kostum. In vsi se lahko oblečete kot junaki risanke ali filma. Otroci bodo še posebej navdušeni.

Božično drevo

Božično drevo - družinsko drevo za praznični čas. Torej to pomeni, da jo oblečete z vso družino. Utrujeni od starih igrač? Posodobite izbor! Na božičnih tržnicah je veliko različnih okraskov za vsak okus in proračun. Še bolje, okrasite božično drevo z domačimi igračami. Podarite večer ustvarjalnosti in naredite božične okraske z vso družino.

Darila

Kateri praznik poteka brez daril? Kako izbrati darilo, o katerem sanjajo družinski člani? Vse lahko prosite, da vnaprej napišejo seznam želja Na primer, obesite kos papirja na hladilnik, kjer bodo vsi označeni. Tako svojevrsten seznam družinskih želja Glavna stvar je, da se nanj spomnite ne 31. decembra, ampak vsaj 15., med novoletnimi razprodajami in sejmimi. Trenutno lahko še imate čas za nakup želenih daril.

Video nasveti

Filmska oddaja

Ves leto se vrti kot veverica v kolesu in ali je novo leto edina priložnost, da brez kajanja ležim na postelji? Uredi si novoletni non-stop film. Zaprite samo podporo.

Upam, da članka ne boste prebrali 31. decembra ob 22. uri, ko ne bo ostalo časa za pripravo. In ne boste začeli kuhati panakote z eno roko, z drugo pa izrežite snežinko, da jo obesite na božično drevo, ki ga ni. In med odmori pokličite sorodnike in na hitro preberite čestitke iz članka. Upam, da jo boste prebrali prej. In novoletni vrvež se vam bo zdel odličen dopust kot 12 zadetkov na stolpu Spasskaya, pod katerimi uresničite najbolj skrivno željo.

Oglejte si video: Words at War: Combined Operations They Call It Pacific The Last Days of Sevastopol (Februar 2020).

Pustite Komentar