Kaj podariti babici za novo leto

Eno leto babica skrbi za nas. Na novoletnih praznikih ji želim ugoditi z dobrim darilom, a izbira ni tako preprosta. Ali je drago, okorno, že obstaja ... Trgovina po trgovini, toda "iste stvari" ni bilo nikoli najti? Članek ponuja možnosti za vsak okus in proračun!

Seznam poceni in izvirnih daril

Babica je vedno pripravljena obdati svoje sorodnike s toplino. Odgovorite ji enako! Odeja vam bo v hladnem zimskem večeru pomagala ohraniti toploto, pravi material pa bo koristil vašemu zdravju. Ovčja volna pomaga pri artritisu, radikulitisu in nespečnosti, koza lajša mišično napetost, kamela pa se priporoča pri boleznih sklepov.

Če se vaša babica rada druži na Odnoklassniki, jo presenetite z nenavadnimi ogrevanimi copati. Copati so na računalnik povezani preko USB vhoda. Če greste skozi njih po internetu ne bo šlo, noge pa vam bodo tople. Alternativa je ogrevanje z baterijami, ki vam omogoča prosto gibanje po hiši. Če vam je bila ideja všeč, oddajte naročilo vnaprej, saj je takšen izdelek v trgovini težko najti.

Če želite podaljšati kratek zimski dan, vam bo pomagal prtiček, pod katerim je priročno reševati križanke ali brati knjige. Majhna svetilka se zlahka pritrdi na strani in deluje na baterije, kar vam omogoča, da jo vzamete s seboj na poti.

Ideje za hobi darila

Dobro darilo ne bo zbralo prahu na polici. Da se ne boste zmotili pri izbiri, bodite pozorni na hobije babice. Če je njen hobi ročno delo, so odlične možnosti:

 • Kakovostne niti. Bodite prepričani, da takšno darilo ne bo ostalo brez pozornosti. Trgovine ponujajo veliko izbiro preje različne sestave in barve, zato vas prosimo, da izberete katero koli.
 • Okvirji. Igle, ki jih potrebujejo, ne marajo, ko so njihove slike zložene v omari, zato bo nežen okvir prijetno presenečenje.
 • Kompleti za vezenje Nakup pripravljenega kompleta močno poenostavi nalogo: vse, kar potrebujete za delo, je že priloženo vanj. Glavna stvar ostaja - izbrati sliko.

Če babica rada kuha, bo vesela:

 • Rezine zelenjave Strgalo z zamenljivimi šobami je primerno za kumare, paradižnik in drugo zelenjavo, prihrani čas in trud.
 • Elektronske tehtnice. Skoraj ne zavzamejo prostora v kuhinji, vendar močno poenostavijo postopek kuhanja, zlasti ko gre za konzerviranje. Preprosti nadzori bo to darilo koristno in nepozabno.
 • Silikonski kalupi v obliki okraskov božičnih dreves bodo dodali novoletno razpoloženje, babica pa bo družino znova in znova razveseljevala z okusnimi piškoti.

Ali babica vrti v prostem času? Potem ji bo zagotovo všeč:

 • Pletena košara. Sadje in zelenjava se zmečkata, če se nabereta v bazenih ali vedrih. Sadje je bolje shranjeno v košarah, poleg tega prinašajo estetski užitek.
 • Zalivalka. Tudi če zalivate vrt iz cevi, bo zalivalnica lahko nepogrešljiv pomočnik pri sajenju semen in sadik. Koristno je lahko pri negi sobnih rastlin: če so cvetovi visoki, izberite zalivalko z dolgim ​​nosom.
 • Zložljiv stolček. Plevel vrt vzame veliko energije in preobremeni hrbtne mišice. Poseben vrtnarski stol bo pomagal ohranjati zdravje. Zahvaljujoč prilagodljivi zasnovi je zatiranje plevela lažje.

Darila, če babica še vedno dela

Babica je več let namenila delu, za kar ji je verjetno uspelo nabrati zahvale nadrejenih. Svojo zbirko dopolnite z diplomo "Najboljša babica." Popolnoma se bo prilegala "tabli časti" in povzročila občudovanje sodelavcev.

Medtem ko babica skrbi za oddelke, skrbi za njeno zdravje. Sedalni življenjski slog negativno vpliva na hrbtenico, ortopedska blazina bo pomagala zmanjšati stres na njej. Tako preprosta in praktična rešitev zagotovo uživa.

Univerzalna darila za novo leto 2020

Univerzalno darilo za vsako priložnost in za katero koli starost - sladkarije. Če ima babica sladkorno bolezen in so torte kontraindicirane, naročite posebno dietno sladico. Zdravo poslastico si lahko skuhate doma, tako da na internetu izberete pravi recept.

Družina je glavna stvar v življenju vseh. Ko pa otroci in vnuki živijo ločeno, se družinski sestanki ne zgodijo tako pogosto, kot bi si želeli. Da boste vedno v bližini, dajte digitalni fotookvir. Pripomoček lahko sprejme do 400 fotografij.

Če želite s presenečenjem natančno uganiti, si nadejte darilni bon, na primer v salonu SPA. Potem bo babica lahko izbrala, kaj ji je všeč.

Kakšna darila naredite sami

Ročno izdelano darilo je užitek prejemati, saj je narejeno z dušo. Zagotovo po prazniku bo s ponosom razkazan vsem svojim dekletom in sosedom.

Ustvarjalna in zanimiva rešitev so video pozdravi. Zapišite besede hvaležnosti ali želja vseh družinskih članov ali posnemite video zaporedje družinskih fotografij z dušno glasbo.

Slika, vezena s križem ali trakovi, bo prosim. Če je ročno delo vaš stari hobi, vezite portret in če ste šele na začetku poti, se ustavite pri šali z monogramom. Tip, ki je kupil komplet za kurjenje lesa v trgovini, lahko darilo izdela tudi z lastnimi rokami.

Internet ponuja neomejeno izbiro delavnic s spominki. Kuhinjska dekoracija bo preprosto kavno drevo ali drug topiar.

Video zaplet

Kaj ni vredno dati

Morda bi se morali vzdržati presenečenj v slogu "nepozabnih občutkov": letenja v balonu, padalcev in jahanja psov. Če babica ni navdušena skrajnost, takšna zabava verjetno ne bo ugajala. Vstopnica v gledališče, razstavo ali muzej bo dala nov vtis.

Druga sporna možnost je denar. V tej starosti se sredstva ne porabijo več zase, temveč za otroke in vnuke. Najverjetneje bodo te finance šle tudi med vaša "darila".

Kaj dati in česa ne dati je posamezno vprašanje. Pri vsakem pravilu obstajajo izjeme: morda je letenje na žogi sanje o življenju, babica pa že dlje časa varčuje z denarjem v sanatoriju.

Koristni nasveti

Ne glede na vašo izbiro vam bo nekaj nasvetov pomagalo najti pravo možnost.

 • "Kolikokrat so se ponavljali po svetu," vendar lahko od osebe samo ugotovite, kaj bi radi prejeli. Mogoče se babica že dlje časa pritožuje nad nepravilno delujočim mešalnikom ali pa skrbno gleda čajne komplete v trgovini? Ne pozabite: nihče je ne pozna kot vi.
 • Darilo je le polovica zgodbe. Drugi polčas je prava predstavitev. To ne bi smelo postati zgolj formalnost. Celo draga stvar ne bo prinesla veselja, če del duše ni zaprt vanjo.
 • Preizkusite darilo. Predstavljajte si mesto babice - ali je priročno za uporabo, ali je primeren za njen življenjski slog? Ultramoderna naprava ni vedno najboljša možnost.

Izbira darila za ljubljene je najtežja, saj želite, da je posebno in nepozabno. Toda ne glede na to, ne pozabite, da je pozornost njegova glavna sestavina. Dajte ljubezen in skrb ne samo na sam dopust, ampak tudi skozi vse leto!

Oglejte si video: Darilni boni Kaj podariti? Kakšno darilo za . . (Februar 2020).

Pustite Komentar