Kakšna žival po vzhodnem horoskopu 2019

Mnogi so zaskrbljeni zaradi vprašanja - "Katera žival bo leto 2019 na vzhodnem koledarju in kaj od nje pričakovati kot celoto?" Orientalski ali kitajski koledar velja za enega najbolj priljubljenih, njegova značilnost pa je simbol, ki se letno spreminja. 2019 bo leto Rumenih zemeljskih prašičev in v nadaljevanju bomo izvedeli, kaj pomeni.

Horoskopi so bili od nekdaj zelo priljubljeni in 2019 ni izjema. Dajo priložnost za spoznavanje prihodnosti, poskušajo usmeriti sile v pravo smer ali se seznaniti z možnim razvojem dogodkov.

Preberite več o simbolu leta 2019

Vzhodni ali kitajski horoskop ni nič manj priljubljen in resničen od zahodnega. Dolgo časa, ko poskušamo izkoristiti bogastvo, praznujemo novo leto in postavimo praznično mizo v skladu s priporočili kitajskega koledarja. Na predvečer leta 2019 vse zanima vprašanje, katera žival bo v naslednjih dvanajstih mesecih prevladovala in vplivala na vse sfere življenja. Psa 5. februarja 2019 zamenja Rumena zemeljska svinja (merjasca).

Ta žival zaključi celotni cikel vrtenja dvanajstih znakov kitajskega zodiakalnega koledarja. In po napovedi astrologov to obeta dolgo pričakovani mir in stabilnost. Prišlo bo do "debelega" leta in ugodnega obdobja za pregled in pripravo na prehod v nov cikel in na vstop Metal Rat 2020 v leto.

Značilnosti zemeljske prašiče

Prašič je dvanajsta znamka kitajskega koledarja. Totemsko žival lahko opišemo kot umirjenega hedonista, ki veliko ve o užitkih. Predstavnikom znaka sreča sama plava v roke. A hkrati so pridni in odgovorni delavci, odlični družinski ljudje in zanesljivi prijatelji.

TO JE Zanimivo! Znane osebnosti, rojene v letu prašiča, so: Stephen King, Hillary Clinton, Oliver Cromwell, Thomas Jefferson, Woody Allen, Snoop Dogg, Kendall Jenner, Jules Verne, Edward Munch, Alain Delon.

Za ljudi, rojene v letu prašiča, je značilna privlačnost do družinskih vrednot, sposobnost kreativnosti in analitičnosti ter visoka inteligenca. Nekaj ​​zemeljske kompenzacije je med predstavniki tega znaka kompenzirano z jasno življenjsko strategijo in širokim pogledom. V finančnih zadevah imajo srečo. So energični, imajo dober okus in so modno pametni. Poleg tega je za predstavnike znaka značilen občutek lastništva in ljubosumje v odnosu do življenjskih sopotnikov.

Opis leta po kitajskem horoskopu

Ljubiteljica leta 2019, Rumena zemeljska svinja bo prinesla življenju večine ljudi pozitivne spremembe in obilje, uspeh v finančnih zadevah in stabilnost v družinskih odnosih. Vendar si ne bi smeli dovoliti, da se popolnoma potopite v evforijo in oslabite nadzor nad situacijo. Obdobje stabilnosti in dobrega počutja ni čas za sprostitev, ampak dober predah za pripravo na življenjske spremembe.

V letu 2019 se izogibajte požrešnosti, brezvoljnosti in nesmiselne raztresenosti. Porabite denar za res potrebne stvari. Začetek leta je optimalen za organizacijo lastnega podjetja. Pričakuje se tudi karierna rast. To je ugodno obdobje za poroko in rojstvo otrok.

2019 po kitajskem koledarju ustreza elementu Zemlje v Yinovi polarnosti. To daje vse razloge za optimistično napoved za celo leto, pozitivne spremembe pa ne bodo začasne, ampak bodo določene dolgo časa. To je primerno obdobje, ne samo za povečanje materialnega bogastva, ampak tudi za razmišljanje o duhovni dediščini in dobrodelnosti, za ponovno premislek o pomembnosti družine.

ZANIMIVO DEJSTVO! Barve, ki jih ima Rumena svinja so rdeča in bela. Njihova uporaba v praznični dekoraciji in oblačilih bo uravnotežila energijske tokove in pritegnila veliko sreče.

Kitajski koledar: vpliv sonca in lune na življenjske cikle

Kitajski zodiakalni koledar temelji na ciklih lune in sonca. Za razliko od gregorijanskega, leta, v katerem se začne 1. januarja, je v vzhodnem koledarju plavajoči datum. Datum novega leta se določi na podlagi lunarnih faz. Kitajski koledar je zapleten sistem, ki upošteva gibanje časa in energije. Koledar nastaja na podlagi opazovanja Sonca in Lune ter njihovega vpliva na osnovne življenjske procese.

Po kitajskem zodiakalnem koledarju je vsako leto povezano z določeno živaljo. To je podgana, bik, tiger, zajec, zmaj, kača, konj, koza, opica, petelin, pes, prašič. In hkrati je v moči enega od elementov: voda, zemlja, ogenj, les ali kovina v polarnosti Yin ali Yang. Tako nastajajo imena - leto Ognjenega konja ali lesenega zmaja.

Kitajski horoskop za otroke, rojene v letu prašiča

Osebne značilnosti fantov in deklet, rojenih v letu prašiča, sta njihova inteligenca in flegmatik. Poslušni so volji svojih staršev, pošteni in prijazni. Imajo dober smisel za humor in družabnost. Majhen predstavnik znaka v vsem vidi pozitivno. Toda določena lahkomiselnost nas naredi, da verjamemo, da samo dobri nameni premikajo druge okoli nas.

Otrok Svinja se že v zgodnjem otroštvu hitro nauči, kaj si starši želijo od njega in od mladih nohtov se navadi, da je treba naročiti. Tudi dojenčke, rojene v letu prašiča, odlikujeta odgovornost in zanesljivost. V šolski dobi izkazujejo sposobnost za znanost, visoko sposobnost učenja, vztrajnost in dober spomin. Domače naloge lahko opravljajo samostojno brez nadzora odraslih. Delujejo enako dobro kot ekipa in posamezno.

Pig Kids so dobri prijatelji in lahko postanejo vodilni v podjetju. So odprti in zaupljivi, hkrati pa se ne bojijo postaviti zase. To so smešni in umirjeni fantje, ki imajo radi svoje starše. Značilno je, da za svoje neuspehe krivijo samo sebe in to lahko postane vir notranje napetosti. Če želite razliti negativnost, lahko otroka-Svinjo povabite, da se ukvarja s športom, v katerem se bo izkazalo, da bo vrglo negativna čustva.

Otroci, rojeni v letu prašiča, se lahko dobro ujemajo z vsemi znamenji, razen kače. Hladna in močna kača lahko krši optimističnega Pujska, kar dvomi o njegovi moči. Pozorni starši ne bi smeli izbrati žensk, ki pripadajo temu znamenju, kot varuška ali učiteljica, da bi se izognili konfliktom in zmanjšali samozavest lastnega otroka. Prav tako je vredno natančno spremljati prehrano otrok, rojenih v letošnjem letu. Ker njihova prirojena požrešnost lahko povzroči polnost.

POMEMBNO! Poklici, v katerih predstavniki znaka lahko bistveno uspejo, so posredniki, stilisti, podjetniki, antikvarji, modni oblikovalci, odvetniki, slaščičarji, pisatelji, igralci.

Otroški horoskop za leto 2019

Vsakega starša zanima, kaj se od otroka pričakuje v letu 2019, odvisno od horoskopskega znaka.

 • Staršem Oven v začetku leta je vredno posvetiti več pozornosti otrokom. Njihova povečana aktivnost je lahko težavna, nato pa se bo nadzor nad njimi izgubil do pomladi. Če želite to narediti, preživite več časa z otrokom, komunicirajte in postavljajte vprašanja, tako da dojenček zagleda prijatelja v vas.
 • Bik že od začetka leta bodo presenetili s krivico in pretirano dejavnostjo. Pokažejo iznajdljivost in odločnost. Mali tomboji se bodo veselili akademskega uspeha, zanimali jih bodo intelektualne igre in znanstvena literatura.
 • Pri starših Dvojčka leto bo nenavadno in nepozabno. Otrok bo cenil družabnost, odločnost, aktivnost in željo po učenju novih stvari. Vse to bo privedlo do novih in koristnih poznanstev. Nekatere težave pri učenju so verjetno, saj lahko Dvojčki »sežejo v oblakih«. Starši naj otrokom pomagajo usmeriti energijo v pravo smer.
 • Majhna Rak v začetku leta se lahko prehladi. Zaradi tega bo poreden in razpoložen. Pajkice v adolescenci z nastopom spomladanske vročine se bodo aktivno zanimale za nasprotni spol, zato bodo opazne spremembe v njihovi naravi. Konec leta bodo majhni raki zelo ranljivi in ​​navdušujoči, zato bi morali biti starši mehkejši in bolj potrpežljivi.
 • Mladi Levi V letu 2019 bodo še naprej izkazovali voditeljske lastnosti. Starši ne smejo posegati v otroka, da ne bi pokvarili odnosa z njim. Starševe starševske moči je priporočljivo usmeriti v boj proti ponosu, da ta kakovost v prihodnosti ne bo škodovala. Otrok se mora naučiti spoštovati občutke in upoštevati mnenja drugih.
 • Majhna Devica v letu 2019 bo neverjetno pridno in umirjeno. Čas bodo preživeli sproščujoče igre in branje knjig. Za Device bo na prvem mestu družinsko udobje in čas, ki ga preživijo skupaj s starši. Toda pri otrocih se lahko občutki previdnosti in pohlepa, ki jih izkorenini z vzgojo, poslabšajo.
 • Rumeni prašič zagotavlja, da je majhen Uteži pojavila se bo želja po znanju, s študijem ne bo težav. Starši naj nudijo vso možno pomoč in otroka ne pozabijo pohvaliti za uspeh. V letu 2019 bodo Tehtnice doživele živo in nepozabno izkušnjo, zato bi morali biti starši pripravljeni na preobrate.
 • Pri mladih Škorpijon v letu 2019 se bodo lahko pokazali. Starši naj otroku razložijo potrebo po disciplini, spoštovanju do starejših. To bo pomagalo pri soočanju s težavami neposlušnosti, ki nastanejo zaradi težke narave Škorpijonov. Obstaja možnost, da bo dojenček imel hobi. Starši bi morali pomagati pri določanju športa, plesa, študija itd.
 • V začetku leta Strelec potrebujete priložnost, da pokažete svoje sposobnosti, izrazite svoje mnenje in na splošno ste bolj samostojni. Starši bi morali dati to priložnost. Sredi leta lahko najstniki v Strelcu postanejo dotikljivi, agresivni in se umaknejo, vendar bo družini prijazen pogovor odpravil težavo.
 • Mladi Kozorog vas bo v začetku leta presenetilo, da noče komunicirati z vrstniki. Bolj ga bo zanimalo pogovor in študij odraslih. Staršem priporočamo, da pogosteje hodijo s svojim otrokom na svežem zraku, pa tudi na izlet, na primer na morje.
 • Najmlajši Vodnar v letu 2019 bodo idealni otroci, poslušni in ljubeznivi, skoraj vse težave se bodo umaknile v ozadje. Pri študiju se lahko v začetku leta pojavijo majhne težave, vendar se bo dojenček sam spopadel z njimi. Najstniški Vodnar si bo prizadeval za neodvisnost, lahko se bodo povezali s slabimi prijatelji ali pridobili slabe navade. Treba je usmeriti vsa prizadevanja, da ne bi izgubili zaupanja otroka.
 • Starši Ribinajstniki se bodo soočili s svojo prvo ljubeznijo iz otroštva. To obdobje se pri vsakem dojenčku pojavi na različne načine, zato bi morali biti pripravljeni na vse. Študenti se bodo bolj umaknili in odvrnili, kar bo povzročilo zmanjšanje študijske uspešnosti. Bodite pozorni na študij in si pomagate reševati težave.

Čas ni daleč, ko bo prevzela ljubica leta 2019, Rumena zemeljska svinja. Astrologi napovedujejo, da bo s prihodom nagajivega prašiča na svetu prišla dolgo pričakovana stabilnost in večina ljudi bo lahko v prihodnost gledala z zaupanjem in optimizmom. Upam, da je to res. In leto, ki bo minilo pod okriljem Zemljinega merjasca, bo minilo v vzdušju počitnic in nikogar ne bo pustilo razočarano.

Oglejte si video: Spoznaj se 1 del - nadaljevanje Know Thyself Part 1 Continued Santos Bonacci (Februar 2020).

Pustite Komentar