Avtomobilsko posojilo na spletu - kako izračunati kredit za avto in kam zaprositi (vložite) spletno prijavo za avtomobilsko posojilo: TOP-5 bank z ugodnimi ponudbami

Pozdravljeni, dragi bralci finančne revije Rich Pro! Danes vam bomo povedali, kako izračunati in zaprositi za avtomobilsko posojilo prek spleta, pa tudi, kje je bolje zaprositi za avtomobilsko posojilo prek interneta.

Po branju publikacije se boste naučili:

 • Katere so značilnosti registracije avtomobilskih posojil na spletu;
 • Kakšni so načini za izračun posojila za avto;
 • Kje lahko preko interneta zaprosim za avtomobilsko posojilo.

Tudi v članku, ki ga boste našli navodila po korakih za prijavo avtomobilskega posojila po spletuki bo pomagal začetnikom. Poleg tega tradicionalno na koncu publikacije odgovarjamo na priljubljena vprašanja.

Ta članek bo koristen vsem, ki želijo čim prej in brez težav dobiti posojilo za avto. Kako to storiti, preberite zdaj!

O tem, kako izračunati in zaprositi za avtomobilsko posojilo prek spleta, kje je bolje zaprositi za avtomobilsko posojilo - preberite v tej številki

1. Vloga za avtomobilsko posojilo prek spleta kot način nakupa avtomobila prek interneta 🗒

V dneh ZSSR so morali naši rojaki dolgo časa varčevati za avto. Potem sem moral še čakati na svoj red, saj v državi ni bilo dovolj avtomobilov za vse.

Danes je nakup avtomobila veliko lažji. Hkrati celo ni potrebno imeti zneska, ki bi zadostoval za nakup. Dovolj je, da se obrnete na banko in dobil posojilo. A izkazalo se je, da to ni meja, saj lahko za nakup avtomobila dobite posojilo na spletu.

Še pred nekaj leti zapravljati čas čakanje v vrsti, pogovor s posojilodajalcem. Zbrati je bilo treba tudi ogromno število referenc in dokumentov. In s strani banke ni bilo zagotovilo za pozitiven odziv.

Z razvojem internetnih tehnologij so postopek pridobitve avtomobilskega posojila močno poenostavili. Danes, če želite zaprositi za posojilo, vam sploh ni treba zapustiti svojega doma ali pisarne. Dovolj izpolnite spletno prijavo in v samo nekaj minutah lahko postaneš ponosni lastnik denarja za nakup avtomobila.

Seveda morate še vedno iti v pisarno kreditne organizacije. Tam se prideluje podpis pogodbe. Obiskati boste morali tudi avtoservis, kjer se to izvede neposredno nakup avtomobila. A s pozitivno odločitvijo za posojilo takšna dejanja ne bodo več težka.

Prednost za najem avtomobilskega posojila je več:

 • prihranek časa - ni treba potovati do kreditnih organizacij, stati v čakalnih vrstah;
 • izpolnjevanje vloge poteka v udobnih pogojih, za razliko od živčnih in napetih razmer v bančni poslovalnici;
 • Naenkrat se lahko prijavite na več kreditnih organizacij;
 • nekatera podjetja ponujajo znižano obrestno mero za stranke, ki se prijavijo prek spleta.

Tisti, ki se odločite za posojilo za avtomobil, se morate zavedati, da večina bank od vas zahteva polog predplačilo. Njegova velikost je odvisna od kreditne institucije in programa zadolževanja.

Vendar tisti, ki sploh nimajo denarja, ne bi smeli obupati - danes lahko najdete avtomobilska posojila brez polog. Vendar je treba upoštevati, da je stopnja takšnih programov običajno bistveno višja. Razlog je preprost - v takšnih primerih banka prevzame pomembno tveganje.

Posojilojemalci bi morali vedeti da je odgovor, ki ga je banka prejela preko interneta, predhoden. Pred izdajo posojila kreditna institucija nujno bo podatke, navedene v elektronski prijavi, preveril z izvirnimi dokumenti.

Zato strokovnjaki priporočajo čim bolj izpolnite vprašalnik poln, iskreno in previdno. Če se v prijavi najdejo napake in netočnosti, bo posojilo najverjetneje zavrnjeno. Poleg tega lahko bančni strokovnjaki po odkritju prevare privedejo prosilca črni seznam.

Eden najpomembnejših parametrov avtomobilskega posojila je obrestna mera. Prav ona ima odločilni pomen preplačilo. Vpliva tudi na njegovo velikost znesek in izraz prejeto posojilo in pogoji posojila.

Tradicionalno so avtomobilska posojila donosnejša od navadnih potrošniških posojil. Kljub temu ostajajo značilnosti posojilojemalca in njegove izbrane banke odločilne.

Pomembno! V povprečju bo avtomobil, kupljen na kredit, stal približno 40% dražja.

Posojilojemalci se morajo zavedati, da obstajajo učinkoviti načini. spustiti preplačilo avtomobilskega kredita. Zgodi se, da je namesto cilja bolj donosno dobiti potrošniški kredit ali kreditna kartica. Podobna situacija se lahko pojavi, ko majhna količina ni dovolj za nakup avtomobila.

Vsaka banka razvije lastne pogoje za avtomobilska posojila. Vendar strokovnjaki ugotavljajo skupne značilnosti predlogov vseh kreditnih organizacij.

Osnovni pogoji za izdajo avtomobilskega posojila v bankah:

 • predplačilo so lahko popolnoma odsotni ali dosežejo polovico vrednosti avtomobila;
 • posojilo sestavlja iz 1 prej 7 let.

Poleg parametrov avtomobilskega posojila je mogoče določiti številne zahteve, ki se nalagajo posojilojemalcem.

Glavne zahteve za posojilojemalca so:

 • starost - minimalno - 21 letnajveč - 65 let (včasih se posojilo izda državljanom iz 18 prej 75);
 • razpoložljivost delovnih mestdokumentirano;
 • redni uradni dohodek.

Nekatere banke ponujajo avtomobilsko posojilo, ne da bi predložile potrdila o delu in dohodku. Toda ob strinjanju s takšnimi predlogi je treba upoštevati, da so stroški posojila v tem primeru lahko bistveno višji.

Vsekakor je pred izdajo avtomobilskega posojila pomembno natančno preučiti vse ponudbe bank. Šele po tem lahko izberete enega od njih.

Glavne metode izračunavanja avtomobilskega posojila: 1) uporaba spletnega kalkulatorja; 2) v bančni poslovalnici; 3) neodvisno

2. Kako izračunati avtomobilsko posojilo (avtomobilsko posojilo) - TOP-3 načini za izračun stroškov avtomobilskega posojila

Večina sodobnih ruskih bank ponuja avtomobilsko posojilo. V teh razmerah posojilojemalcu ni enostavno izbrati najboljše možnosti.

Če želite biti prepričani, da je avtomobilsko posojilo najdonosnejše, morate natančno analizirati vse možnosti, ki so na voljo. Če želite to narediti, morate vnaprej izračunati stroške posojila za nakup avtomobila v različnih bankah.

Strokovnjaki za to priporočajo uporabo ene od treh spodaj opisanih metod.

Metoda 1. Izračunajte avtomobilsko posojilo s spletnim kalkulatorjem

Preplačilo za avtomobilsko posojilo, ki ne potrebuje veliko časa in znanja, najlažje izračunamo spletni posojilni kalkulator.


Obstajata dve glavni vrsti:

 1. programi, ki jih ponujajo specializirana spletna mesta;
 2. kalkulatorji, objavljeni na uradnih virih kreditnih organizacij.

V posebna polja morate vnesti glavne značilnosti avtomobilskega posojila:

 • stroški avtomobila;
 • znesek polog;
 • rok posojila;
 • obrestna mera;
 • možnost odplačila (rente ali diferencirana plačila).

Ko so vsa polja izpolnjena, ostane še klik na gumb "Izračunajte avtomobilsko posojilo"kot rezultat dobite razpored z mesečnimi plačili in zneski preplačil, pa tudi skupni znesek plačil posojila.

Izračun posojila za avtomobile s spletnim kalkulatorjem

Metoda 2. Obrnite se na kreditnega strokovnjaka na banki

Tisti, ki ne želijo osebno izračunati avtomobilskega kredita, naj se obrnejo na poslovalnico banke. Strokovnjaki za posojila bodo neodvisno opravili vse izračune.

Naročnik ne razume vedno, kako se doseže ta ali oni rezultat. Vendar pa ima tudi ta metoda plus (+) - posojilojemalcu ni treba storiti ničesar.

Poleg tega so izračuni v kreditni instituciji ponavadi bolj natančni in podrobni.

Metoda 3. Naredite samo-izračun avtomobilskega kredita

Ta možnost je primerna za tiste, ki zaupajo samo lastnim izračunom. Vendar pa bo potrebno dobro znanje finančne matematike.

Izračune je mogoče izvesti z uporabo inženirski kalkulator ali Excelove preglednice. Pomembno je, da ne pozabite upoštevati vseh parametrov avtomobilskega posojila.


Preden nadaljujete s posojilom za nakup avtomobila, je pomembno izračunati znesek prihodnjega plačila in preplačilo.

Če želite to narediti, lahko uporabite eno od predstavljenih metod. Izbira možnosti je odvisna od znanja in želja posojilojemalca.

Navodila po korakih, kako zaprositi za avtomobilsko posojilo prek spleta

3. Kako na spletu zaprositi za avtomobilsko posojilo - 5 preprostih korakov

Torej pridobivanje avtomobilskega posojila močno poenostavi nalogo za tiste, ki sanjajo o svojem avtomobilu, vendar nimajo dovolj denarja za nakup. Vendar še vedno vsi ne vedo, kako pravilno zaprositi za avtomobilsko posojilo prek spleta.

Zato so strokovnjaki sestavili navodila po korakih za tiste, ki to storijo prvič.

Korak 1. Izračun stroškov posojila za nakup avtomobila

Najprej bi morali izračunati glavne parametre avtomobilskega posojila. Posojilojemalec mora razumeti, koliko ima in kaj si bo moral izposoditi.

Pomembno! Treba je določiti morebitni mesečni znesek plačila. To bo pomagalo razumeti, kako realno bo plačati prejeto posojilo.

O metodah izračuna smo že govorili. Pomembno si je zapomniti, da bodo za pridobitev natančnih podatkov potrebni naslednji parametri:

 1. znesek posojila;
 2. posojilo (najpogosteje v mesecih);
 3. letna obrestna mera;
 4. znesek polog;
 5. način odplačevanja.

Upoštevajte, da večina kalkulatorjev posojil ne zavarovalne premijeki so tradicionalni za avtomobilska posojila (na primer, običajno za avto, kupljen z izposojenimi sredstvi, izdajte zavarovanje trupa). Da bi pravilno ocenili znesek preplačila, je treba upoštevati takšna plačila.

Pomembno je upoštevati tudi prisotnost različnih provizije za izdajo in servisiranje avtomobilskega posojila s strani banke.

Korak 2. Izbira avtomobila in kraj njegovega nakupa

Običajno na stopnji analize avtomobilskih posojilo posojilojemalec ve, kateri avto namerava kupiti. Vendar pa je včasih treba izbiro opraviti po izračunih, ko postane jasno, na koliko lahko bodoči avtomobilist računa.

Ta korak bi moral biti poleg blagovne znamke železnega konja prevzemite prodajalca avtomobilov. V velikih mestih jih je običajno precej veliko. Če se želite pravilno odločiti, je vredno raziskati vse ponudbe. Za to se je koristno seznaniti pregledi njihove stranke.

Večina večjih prodajalcev avtomobilov ima partnerski sporazumi z velikimi bankami. Poleg tega vsak trgovec vzpostavi stike s svojim seznamom kreditnih organizacij.

Zato je dr. če je za avtomobilsko posojilo izbrana določena banka, strokovnjaki bi morali razjasniti, pri katerem avtoservisu sodeluje.

Enako velja za te primere kdaj snajemodajalec se je odločil za nakup avtomobila v določenem podjetju. Nato morate v razstavnem prostoru vzeti seznam bank in analizirati njihove ponudbe.

Korak 3. Analiza in primerjava pogojev avtomobilskih posojil v različnih bankah

Nekateri menijo, da so pogoji avtomobilskih posojil v vseh bankah skoraj enaki. Zato predlagajo, da izberete podjetje, ki je geografsko najbolj priročno. Ta pristop je v osnovi narobe.

Danes na finančnem trgu deluje ogromno število bank. Zato je raven konkurence tukaj zelo visoka. Banke se borijo za vsako stranko in redno razvijajo nove programe kreditiranja avtomobilov. Posojilojemalec se v takšnih pogojih spopada z nalogo. primerjajte največje ponudbe in izbirajte med njimi najboljši.

Najlažji način za analizo največjega števila programov avtomobilskih posojil v minimalnem času specializirane internetne storitve. Dovolj je, da navedete mesto prebivališča, da dobite seznam ponudb za primerjavo.

Posojilojemalci pri izbiri banke za avtomobilsko posojilo tradicionalno bodijo pozorni obrestna mera. To je seveda pomemben, ni pa edini parameter. Prav tako morate biti pozorni odplačilni pogoji inugled kreditne institucije.

Poleg tega, pomembno je preučiti trenutne delnice različnih bank, ker se pogosto razvijajo sezonske ponudbeda bi pritegnili več kupcev.

Mimogrede, na naši spletni strani je članek "Posojilo za avto z državno podporo - seznam avtomobilov in pogoji za pridobitev" - priporočamo, da ga preberete.

Korak 4. Registracija aplikacije na internetu

Spletna aplikacija močno poenostavi izvedbo avtomobilskega kredita in tudi prihrani čas bodočega posojilojemalca. Vendar morate še vedno obiskati poslovalnico banke - v pisarni je tisto preverjanje originalov dokumentov in nadaljnje podpis posojilne pogodbe.

Glavni prednost prijava prek spleta je priložnost, da ga takoj vloži pri več kreditnih organizacijah. Hkrati ni treba zbirati sveženj dokumentov v več izvodih in jih razdeliti v pisarne bank.

Izpolnitev vloge traja le nekaj minut. Dovolj je, da v ustrezna polja vnesete vse potrebne podatke. (Oglejte si posnetke zaslona spodaj).

Korak 1. Izračun parametrov avtomobilskih posojil
Korak 2. Izpolnite osebne podatke in zaprosite za avtomobilsko posojilo

Pri prijavi avtomobilskega posojila boste morali vnesti naslednje podatke:

 • priimek, ime, patronim;
 • datum in kraj rojstva;
 • podatke o potnem listu;
 • podatki o kraju dela;
 • kontaktni podatki - številka mobilnega telefona in e-poštni naslov.

To so osnovne informacije, ki bodo potrebne. Vsaka kreditna institucija lahko izpolni vprašalnik s svojimi zahtevami.

Ostaja še, da pošljete vlogo na banko in počakate na odločitev. Med obravnavanjem vprašalnika kreditna institucija preveri kreditno zgodovino potencialne stranke. Če z ugledom ni težav, je to praktično zagotovljeno pozitiven odločitev.

Če pa strokovnjaki dvomijo, da je bodoči posojilojemalec plačilno sposoben, lahko zavrnitev ali bodo poostrili kreditne pogoje. Torej, banka lahko ponudi, da pritegnejo porokpriskrbeti dodatni depozit ali povečati obrestna mera.

Kako in kje pridobiti posojilo brez zavrnitve (s slabo kreditno zgodovino brez potrdil o dohodku in poroštvih) lahko izveste v enem od naših gradiv.

Odločitev kreditne institucije o vlogi, vloženi na internetu, je običajno predhodna. To pomeni, da bo moral prihodnji posojilojemalec z originalnimi dokumenti obiskati poslovalnico banke. Samo bo končni odgovor.

Korak 5. Pridobitev posojila in nakup avtomobila

Ko je dokončna pozitivna odločitev za avtomobilsko posojilo, ostane še podpisati posojilna pogodbada bi dobili denar.

Po tem se lahko ukvarjate z nakupom avtomobila, njegovo registracijo in zavarovanjem. O tem, kako zavarovati avto prek interneta, smo pisali v ločenem članku.


Posojilojemalec, ki je izdal avtomobilsko posojilo, se mora spomniti, da bo avto v zastavi na banki Prej popolno odplačilo posojila.

Pomembno je, da plačila opravite previdno, saj lahko v primeru zavrnitve plačila kupljeni avto izgubite.

Pregled bank, pri katerih lahko zaprosite za avtomobilsko posojilo prek spleta

4. Kam vložiti spletno prijavo za avtomobilsko posojilo - pregled TOP-5 bank z odličnimi ponudbami

Mnogi menijo, da imajo avtomobilska posojila velike pomanjkljivosti. Pokličejo se Obvezno zavarovanje CASCOki jih nekatere banke nalagajo. Poleg tega mnogim ni všeč dejstvo, da kupljeni avto ostane v zastavi na banki.

Zato se tisti, ki nimajo majhnega zneska za nakup želenega avtomobila, pogosto odpravijo potrošniški kreditali kreditna kartica.

Vendar avtomobilsko posojilo ne izgubi priljubljenosti. To je razloženo precej preprosto - za takšno posojilo je pogosto mogoče dobiti soglasje lažje. Obrestna mera za avtomobilsko posojilo je običajno nižja.

Priljubljenost avtomobilskih posojil vodi v dejstvo, da večina bank takšne programe vključuje v posojilo. Iz ogromnega števila ponudb izbrati pravega ni enostavno. Zato strokovnjaki ocenjujejo ocene najboljših bank.

Spodaj je predstavljeno TOP 5 kreditnih organizacijkjer lahko dobite posojilo za avto na spletu.

1) Sovcombank

Gotovino si lahko izposodite v Sovcombank do 1 000 000 rubljev. Ročnost posojila se lahko nastavi. znotraj 5 let. Stopnja bo 17% na leto.

Za tiste, ki želijo kupiti avto, Sovcombank ponuja edinstveno ponudbo - posojilo, zavarovano s starim avtomobilom. O pogojih in fazah posojila, zavarovanega z naslovom TCP, preberite v ločenem članku v naši reviji.

Tudi danes ima kreditna institucija posebno ponudbo - posojilo za 100 000 rubljev pod 12% naprej 12 mesecev. Pomembno je pojasniti razpoložljivost takšnih ponudb, če želite dobiti posojilo.

Na splošno kreditna linija Sovcombank vključuje več kot 10 programov. Poleg potrošniških posojil obstajajo posojila za avtomobile. S prejetimi sredstvi lahko avtomobil kupite v prodajalnah avtomobilov, ki so partnerji banke.

2) Tinkoff banka

Tinkoff Bank je v celoti na spletu. Tu dobesedno za 5 minut lahko zaprosite za kartico s kreditnim limitom do 300 000 rubljev.

Odločitev o prijavi se sprejme v nekaj minutah. Po tem je dovolj, da navedete naslov, na katerega je treba kartico dostaviti. Istega dne postane posojilojemalec ponosni lastnik zneska, potrebnega za nakup avtomobila.

Set kreditnih kartic obdobje brez obresti. Z drugimi besedami, pri odplačevanju dolga med 55 dni obresti ne bo treba plačati. Poleg tega se zaračunajo nakupi s kartico bonuse v znesku prej 30% zneska stroškov.

Za leto storitve za takšno posojilo bo treba plačati provizija v znesku 590 rubljev. Stopnja kreditne kartice je nastavljena na zelo sprejemljivi ravni - 19,9% na leto.

3) Renesančni kredit

Banka Renaissance Credit ponuja spletno kreditno kartico z omejitvijo do 200 000 rubljev. Po izpolnitvi vloge čez dan Strokovnjaki kreditnih institucij se odločijo.

Po prejemu pozitivnega odgovora lahko posojilojemalec pobere najbližjo bančno pisarno zemljevid. Njegova sprostitev in vzdrževanje sta brezplačna. Pri odplačilu posojila v 55 dneh obresti ne bodo plačane. V nasprotnem primeru bo stopnja 24,9% na leto.

Poleg kreditnih kartic na spletu se lahko prijavite posojilo v znesku prej 700 000 rubljev. Stopnja je določena istočasno. 13,9%. Državljani upokojitvene starosti lahko dobijo posojilo pod ugodnimi pogoji.

4) Alfa banka

Alfa banka ponuja avtomobilsko posojilo, pa tudi gotovinsko posojilo do 5.000.000 rubljev. Prejeti denar boste morali vrniti pravočasno iz 12 prej 72 mesecev.

Tisti, ki nimajo dovolj denarja za nakup avtomobila, se lahko prijavijo pri banki Alfa kreditna kartica.

Po programu Platina lahko dobim prej 300 000 rubljev. Prvo leto vam za takšno kreditno kartico ni treba plačati. Posojilo lahko vrnete prek bankomata ali na računu na spletni strani. Če vam uspe v celoti povrniti dolg 60 dni, obresti ne bodo izračunane.

5) VTB banka Moskve

Predstavljena banka je ena vodilnih na ruskem finančnem trgu. Tukaj lahko prideš do 3.000.000 rubljev za termin prej 5 let. Za posojilo se lahko prijavite tako v pisarni kreditne institucije kot na internetu. Strokovnjaki se približno odločijo za 15 minut.

Povprečna obrestna mera za kreditne programe znaša 14,9% na leto. Nenavadno je, da lahko posojilojemalec neodvisno izbere datum plačila v skladu z dnevom prejema glavnega dohodka.

Če ima stranka nepričakovane težave, lahko banka poskrbi kreditne počitnice. Njihovo trajanje je iz 30 prej 60 dni.

Vladni uradniki lahko zaprosijo za posojilo privilegiji. Ta kategorija državljanov je povabljena, da dajo posojilo po nižji stopnji.


Za bolj vizualno primerjavo obravnavanih kreditnih organizacij bomo tradicionalno v tabeli predstavili njihove glavne značilnosti.

Tabela TOP-5 bank in njihovi pogoji posojila:

Kreditna organizacijaStopnja,% na letoNajvišji znesek posojilaKreditne nianse
1Sovcombank12 - 17Do 1 milijon rubljevObstaja nov program za avtomobile, ki ga je zavaroval stari
2Tinkoff Bank19,9300 tisoč rubljevDenar se izda na kreditni kartici, ki vam jo dostavijo na dom.
 3Renesančni kredit24,9Do 200 tisoč rubljevProvizije za izdajo in servisiranje kreditne kartice ni
 4Banka Alfa23,9Do 300 tisoč rubljevČas trajanja 60 dni
 5Moskovska banka VTBOd 14.9Do 3 milijone rubljevKoncesijsko posojanje javnim uslužbencem

Priložnost za pridobitev kreditnega dopusta

Obstajajo tudi podjetja, ki ponujajo zakup avtomobilov za fizične in pravne osebe.To je najem avtomobila s pravico do poznejšega nakupa. Ena najboljših lizinških družb Ruske federacije do konca leta 2016 (podatki RA Expert) je Europlan. Tu so najugodnejši pogoji za sodelovanje + dodatne ugodnosti in brezplačno vzdrževanje avtomobila za celotno trajanje pogodbe.

5. Zakaj se banke lahko negativno odločajo o vlogah za avtomobilsko posojilo - TOP 5 priljubljenih razlogov 📛

Banke se pri vlogah za posojilo ne odločajo pozitivno. V polovici primerov posojilojemalec pri izdaji posojila zavrniti.

Pomembno je vedeti, kateri vzroki najpogosteje vodijo do podobnih posledic. To bo vlagatelju pomagalo razviti pravo taktiko.

Razlog 1. Nizka plačilna sposobnost

Ta razlog najpogosteje pomeni zavrnitev prošenj za avtomobilsko posojilo. Razlog je preprost - banka se po svojih najboljših močeh trudi povečati verjetnost vračila.

Pomembno je zagotoviti mesečno plačilo ne presega 40% dohodek. Če tega pravila ne spoštujete, boste morali spremeniti glavne parametre posojila, da povečate verjetnost odobritve. V ta namen lahko zmanjšate znesek posojila ali povečati izraz.

Obrazložitev 2. Neizpolnjevanje zahtev kreditne institucije

Banka za posojilojemalce postavlja nekatere zahteve:

 • starost - običajno iz 21 prej 65 let;
 • državljanstvo Ruske federacije;
 • stalna registracija na lokaciji kreditne institucije;
 • Veljavnost dokumentov osebne izkaznice.

Če ni izpolnjena vsaj ena zahteva, bo banka zavrnila izdajo posojila.

Razlog 3. Slaba kreditna sposobnost

Nepravočasna mesečna plačila in popolna zavrnitev posojila se obvezno odražajo v kreditni zgodovini.

Skoraj vse banke preverjajo kreditno zgodovino potencialnih posojilojemalcev. Toda vsaka kreditna institucija ima svoja merila za zavrnitev. Nekdo odkloni ob najmanjšem prekršku, nekdo le v primeru večjih grehov. O tem, katere banke ne preverjajo kreditne zgodovine svojih strank, preberite v ločenem članku.

Tisti, ki jim je uspelo pokvariti kreditno zgodovino, ne bi smeli obupati. Morajo popraviti ugled. Če želite to narediti, bi morali urediti posojilo za majhen znesek in ga pravočasno odplačati.

V nekaterih primerih bo to treba storiti večkrat. Rezultat bo pozitiven vnos kreditni urad, kar bo povečalo verjetnost pozitivne odločitve o vlogi za avtomobilsko posojilo.

Obrazložitev 4. Odsotnost izvirnika katerega koli dokumenta

V nekaterih primerih posojilojemalec ne predloži izvirnika nobenih dokumentov. Pogosto banka takšno napako oceni kot ne v korist stranke.

Morda obstaja sum, da potencialni posojilojemalec poskuša kaj prikriti pred strokovnjaki kreditne organizacije. V tem primeru bo aplikacija sprejela negativno odločitev.

Obrazložitev 5. Prosilec ima kazensko evidenco

Kreditne organizacije na vse načine poskušajo povečati verjetnost vračila posojila. Zato poskušajo ne izročiti denar tistim, ki imajo kazensko evidenco.

V ta namen vsak vlagatelj preveri varnostna služba. Za to se zahtevajo informacije. v kazenskem pregonu ali so prepričani v odsotnost državljana v lastnih črnih seznamih.


Če pozna glavne razloge, da banka zavrne prošnjo za avtomobilsko posojilo, bo lahko vsak posojilojemalec prilagodil način ravnanja z banko. To bo pomagalo povečati verjetnost. pozitiven odločitve.

6. Kaj storiti, če se prošnja za avtomobilsko posojilo zavrne - 4 koristni nasveti strokovnjaka

Večina posojilojemalcev, ki jim zavrne prošnjo za avtomobilski kredit, obupa. Toda ne obupajte.

Priložnost za posojilo za avto ostaja. Dovolj je, da sledite nasvetom strokovnjakov.

Nasvet 1. Ponudite banki, da zagotovi dodatno varnost

V primerih, ko banka ocenjuje plačilno sposobnost vlagatelja za nezadostno, lahko potencialna stranka ponudi kreditno institucijo dodatna varnost.

V ta namen lahko pritegnete porok ali soposojilojemalec bodisi zagotoviti dodatni depozit.

Nasvet 2. Zaprite obstoječa posojila

Če ob prejetju novega posojila znesek mesečnega plačila ob upoštevanju obstoječih posojil, bo presegla 40% dohodka, je treba vnaprej skrbeti za poplačilo dela dolgov.

To bo povečalo raven plačilne sposobnosti in s tem verjetnost pozitivne odločitve o vlogi.

Nasvet 3. Izpolnite vse pogoje banke

Če je zavrnitev posledica dejstva, da niso bili izpolnjeni vsi pogoji banke, morate poskusiti popraviti situacijo.

V ta namen lahko zagotovite manjkajoči dokumenti in reference.

Nasvet 4. Oddajte vlogo drugim bankam

Banke tekmujejo med seboj, v boju za stranke veliko od njih poenostavlja zahteve strankam.

Potem ko je bila zavrnjena v eni kreditni organizaciji, je vredno poskusiti vzpostaviti stik z drugo. Možno je, da se bo našla rešitev pozitiven.


Tako tudi, če je prošnja za avtomobilsko posojilo zavrnjena ne odvračajte se - Konec koncev mnogim še vedno uspe dobiti želeni denar.

Mimogrede, prihranite čas tako, da vprašalnik pošljete več bankam hkrati. Danes obstajajo posebne storitveki omogočajo pošiljanje vloge na več kreditnih organizacij hkrati.

7. Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Med prijavljanjem avtomobilskega posojila imajo potencialni posojilojemalci pogosto vprašanja. Tradicionalno se zato, da prihranimo vaš čas, odzovemo na najpogostejše od njih.

Vprašanje 1. Kateri parametri vplivajo na izračun stroškov avtomobilskega posojila?

Pristojni posojilojemalci se še trudijo določiti osnovne parametre avtomobilskega posojila Prej vložitev vloge. Toda samostojno opraviti vse potrebne izračune ni enostavno. Bolje in hitreje to storite posebni kreditni kalkulatorjiširoko zastopana na internetu.

Na velikost mesečnih plačil vpliva ogromno dejavnikov. Uporabnik jih vnese neodvisno v ustrezna polja kalkulatorja posojila.

Pri izračunu avtomobilskega kredita s spletnim kalkulatorjem je pomembno upoštevati naslednje parametre:

 1. Vrsta kupljenega vozila, znamke in model. Prav tako ima pomemben vpliv na parametre posojila leto izdelave avto - pridobi novo ali rabljeno.
 2. Stroški avtomobila.
 3. Izraz posojila.
 4. Znesek predplačila določene s pogoji posojanja, pa tudi zmožnostmi potencialnega posojilojemalca. Običajno se ta kazalnik razlikuje v območju iz 10 prej 50 odstotkov. Nekateri programi morda nimajo predplačila.

Pomembno! Običajno znaša višina sredstev, ki jih posojilojemalec prispeva pred posojilom, pomemben vpliv na obrestno mero. Večji kot je polog, manjši je odstotek prejetega posojila.

Strokovnjaki priporočajo v polja kalkulatorja vnesite največ znanih parametrov. Po tem lahko spremenite velikost predplačila in izberete optimalni znesek mesečnega plačila. Takšen pristop bo bistveno pomagal. spustiti znesek preplačila in hkrati ohranite znotraj razpoložljivega obsega sredstev.

Najpreprostejši kalkulatorji za avtomobilski kredit upoštevajo le zgornje parametre. Vendar pa pogosto niso dovolj.

Sodobni programi avtomobilskih posojil zahtevajo previdnejši pristop k izračunom, saj na rezultat vpliva veliko večje število kazalcev.

Če želite povečati natančnost dobljenih vrednosti, je vredno razmisliti o drugih merilih programov avtomobilskih posojil:

 • razpoložljivost življenjskega zavarovanja, zdravstvenega in zdravstvenega stanja posojilojemalcev;
 • zahteva za politiko CASCO.

Upoštevati je treba, da lahko banka posojilojemalcu ponudi plačilo zavarovalna premija iz lastnih ali kreditnih skladov.

V drugem primeru se znesek posojila poveča. To vodi do rast ključni kazalci - glavni dolgtudi mesečno plačilo. Seveda, če v znesek posojila vključite stroške police znesek preplačila narašča.

Pomemben dejavnik pri izbiri sheme za izračun avtomobilskega kredita je način odplačevanja.

Obstajata dve možnosti za vračilo posojila:

Možnost 1. Plačila renteki se ne spreminjajo skozi zrelost;

Možnost 2. Diferencirana plačila v času trajanja avtomobilske posojilne pogodbe se postopoma zmanjšujejo.

Ne pozabite na še en pomemben parameter, ki vpliva na velikost preplačila. Tradicionalno vključuje različne provizije za posojilodajalce.

Provizije so lahko 2 vrste:

 1. enkratno - plačila za obravnavo vloge, odprtje računa, obdelava in izdaja posojila;
 2. mesečno - pristojbina za vzdrževanje računa, odprtega za plačilo posojila, SMS opozorila, gotovinske depozite in drugo.

Vprašanje 2. Kateri dokumenti so potrebni za prijavo avtomobilskega posojila?

Pri obravnavi vloge potencialnega posojilojemalca bančni strokovnjaki analizirajo podatke o njej, da jo določijo stopnjo zanesljivost in plačilna sposobnost.

Vir podatkov za te namene so dokumenti, ki jih je stranka dala za avtomobilsko posojilo. Če njihova vsebina ustreza zahtevam posojilojemalca, ki ga je predložil posojilodajalec, bo odločitev o vlogi pozitiven.

Ob oblikovanju paketa dokumentov za avtomobilsko posojilo morate skrbno analizirati njihov seznam specifična kreditna organizacija.

Za različne banke se sestava paketov dokumentov med seboj bistveno razlikuje. Nekateri posojilodajalci predstavljajo obsežnejše zahteve do svojih posojilojemalcev, drugi pa potrebujejo le nekaj dokumentov, da zberejo potrebne podatke o potencialni stranki.

Pomembno je vedeti! Eno najpomembnejših meril, ki določa sestavo svežnja dokumentov, je pravni status bodočega posojilojemalca. Seveda za fizični in pravni oseb njihov seznam je drugačen.

Nekatere kreditne organizacije državljanom ponujajo avtomobilsko posojilo v samo dveh dokumentih:

Dokument 1. Najpomembnejše civilni potni list;

Dokument 2. Izbran je s seznama, ki ga predlaga banka. Običajno vključuje tuji potni list, vozniško dovoljenje, Certifikat SNILS in drugi dokumenti.

Posojilojemalci bi morali razumeti, da minimalni paket dokumentov tradicionalno spremlja povečana obrestna mera za avtomobilsko posojilo.

Za standardne sheme za pridobitev posojila za nakup avtomobila s strani posameznikov bo seznam dokumentov naslednji:

 • izjava prejeti kredit za avtomobil;
 • potni list
 • kopija delovnega zapisa overjen s strani delodajalca z opombo, da je potencialni posojilojemalec še vedno zaposleni v podjetju;
 • potrdilo o plači 2-PIT ali v obliki banke;
 • vozniško dovoljenje;
 • vojaška izkaznica za mlade.

Samostojni podjetniki kreditni instituciji predložijo naslednje dokumente:

 1. osebni dokument (potni list, vozniško dovoljenje, vojska);
 2. izkaz poslovnega izida;
 3. potrdilo o registraciji kot samostojni podjetnik posameznik;
 4. potrdilo o registraciji pri davčnih organih.

V imenu organizacije imajo lastniki avtomobilov (ustanovitelji) pravico izdati avtomobilsko posojilo. Poleg tega bodo morali predstaviti:

 • kopija listine;
 • kopijo drugih dokumentov o ustanovitvi in ​​registraciji podjetja;
 • kopija davčnega obračuna.

Vse kopije dokumentov, predloženih banki, morajo biti ustrezno overjene.

Vprašanje 3. Kako znižati obrestno mero pri prijavi avtomobilskega posojila?

Vsi ne vedo, da obstajajo resnični načini za znižanje obrestne mere za avtomobilsko posojilo. Glede tega vprašanja ne bodite skeptični, saj lahko celo nepomembno znižanje odstotka znatno zmanjša preplačilo.

Spodaj so 4 strokovna priporočilakar bo znižalo ponudbo.

Priporočilo 1 Pridobite zavarovanje trupa

Pogoji avtomobilskih posojil mnogih bank določajo, da je izvajanje zavarovalne police CASCO prostovoljno. Poleg tega nenaklonjenost njenemu nakupu lahko poveča obrestno mero.

Seveda bo politika plačana. Zato je pomembno opraviti temeljito analizo preplačila v primeru izdaje CASCO in brez njega. Izberite možnost, ki je cenejša.

Priporočilo 2 Raziščite promocije in ponudbe

Banke občasno, da bi pritegnile kupce, oblikujejo različne edinstvene ponudbe. Lahko se razlikujejo po nižjih cenah, privlačnih pogojih in drugih ugodnostih.

Priporočilo 3 Uporabite dodatno varnost

Dodatna zavarovalna ponudba - garancije, zavarovanje s premoženjem in drugi omogoča, da banka znatno zmanjša tveganja, ki jih prevzame z izdajo denarja na kredit.

Vredno razmisliti! Manjša je verjetnost, da upnik denarja ne bo vrnil, manjši bo odstotek banke, ki ga bo namestila v posojilo.

Nekatere kreditne organizacije izdajajo sredstva proti varnosti razpoložljivega avtomobila. O tem, kako in kje lahko dobite posojilo, zavarovano z avtomobilom, smo pisali v enem od prejšnjih člankov.

Priporočilo 4 Največji znesek naj bo kot predplačilo

Za nakup avtomobila je pomembno izbrati avto, katerega stroški bodo omogočili dovolj velik polog.

Ne pozabite! Stopnja je odvisna od višine prenesenih sredstev za plačilo avtomobila, preden prejmete posojilo. Običajno minimalni odstotek izpostavljene banke z akontacijo približno 50% stroškov avtomobila.

Tako je mogoče zmanjšati preplačilo za avtomobilska posojila. Glavna stvar je, da natančno preučite nasvete strokovnjakov, kako to storiti.

10. Zaključek + video na temo 📹

Danes je povsem mogoče postati lastnik avtomobila tudi brez sredstev za njegov nakup. Dovolj za pridobitev avtomobilskega posojila. Pri izpolnjevanju prošnje za takšno posojilo prek spleta vam ne bo vzelo veliko časa in truda.

Za konec priporočamo ogled videoposnetka o tem, kaj potrebujete za posojilo za avto:

Vprašanje bralcem!

Katera od možnosti za nakup avtomobila je boljša - nakup avtomobila za gotovino, pridobitev avtomobilskega posojila ali prijava najema avtomobila?

To je vse pri nas. Ekipa revije RichPro.ru vam želi uspešne pridobitve in donosne avtomobilske kredite!

Čakamo odgovore na vprašanja, komentarje, preglede in komentarje na temo članka. Postavite ocene in delite gradivo na družbenih omrežjih. Se vidimo kmalu!

Oglejte si video: Kaj je zadaj? #8 Direktorska prevara (April 2020).

Pustite Komentar