Lepo popravilo stranišča: od proze do besedil

Tudi majhna toaletna soba je vredna oblikovalske pozornosti. Nekaj ​​nasvetov vam bo pomagalo najti to nit, na katero boste lahko odvili krog zanimivih idej in lepo oblikovali zasebno cono. Šlo bo za sloge, ki niso posebej zahtevni za območje sobe in veljajo za najuspešnejše za skromen format.

Zasnova stranišča se izvaja v skladu s splošnim konceptom hiše. Torej, barvit orientalski slog ustreza svetle obloge, sedanjo fragmentarno in drago vodovod. Pestra obrobe ali svetel trak na nevtralnem ozadju je dovolj, da stene opazno "zaživijo". Idealni za dekoracijo so vzorci z ligaturo (arabeske), cvetličnimi aranžmaji in zlatimi pikicami.

Stilizirana miza in nekaj visečih odprtih polic za prijetne malenkosti, ogledalo v kovanih odprtih izdelkih in svetilke v identični različici bodo dopolnili zaplet. Za maroški trend z motivom blizu je mozaik. Očarani zaradi svoje svetlosti, se morate spomniti na nasičenosti barv, ki znatno skriva prostor.

Bližje naravi

Minimalizem in naravne barve japonskega sloga so čudovito primerne za notranje prostore.Izberite temno pohištvo, razen črne in wenge, svetilke z motnim steklom, okrasite strop s tramovi. Z obstoječo okensko ali notranjo stekleno odprtino, kot v starih standardnih izvedbah, uporabite bambusove palčke za poudarjanje arhitekturne zasnove. Idejo podprite z identično kompozicijo na pobočju vrat ali ustvarite sliko na steni. Naredite “fotokopijo” veje sakure, napišite besedilo iz hieroglifov, izlijte z navpičnimi kvadratki.

Barvni kamenčki, položeni na tla kopalnice, ponavljajo morsko dno. Prvotni stajling se lepo kombinira z mozaiki in preseneti z večvarnostjo gibov. Torej, uokvirjanje ploščice s kamenčki ali ritmično izmeničenje različnih vrst kvadratov skorajda ne moremo imenovati strganega vzorca. Če zasnovo prenesete na steno, v harmoniji laminata do barve matice, bo sestava videti naravno. Vsekakor takšna zasnova za učinkovito dojemanje zahteva svobodo.

Soočene plošče izgledajo odlično in so koristne za dekoracijo z vseh strani. Kakovostna plastika z natančno ponovitvijo tekstur originalov omogoča prepoznavanje strukturnega vzorca lesa, kamna in potegne vzporednice s kovino. Steklene plošče s fotografijo, ki je videti v notranjosti, ustvarijo »akvarijsko« iluzijo in se organsko združijo s temo narave.

Ecostyle je podoben prejšnji ideji in temelji na naravnih materialih. Projekt predvideva delovanje kamnov, keramičnih ploščic in kombinacijo drugih temeljev. Sčasoma so se oblikovalci prilagodili in zdaj so na voljo PVC plošče z grobo površino. Prednost raztegljivega stropa bo pripomogla k oblikovanju modre kupole, ki bo v tandemu z lesenimi ploščami, trstičnimi ozadji, prevleko z juto podlago, skupaj prepričala idejo. Pri prevladi ploščic je bolje dati prednost cvetnim predmetom in se izogibati geometrijski natančnosti na mejah. Vrstice, krogi in vsi strogi obrazci bodo neprimerni.

Barvna paleta ni omejena, vendar sovpadanje z odtenki neba in morja sezonske barve velja za optimalno za okras. Segmentirani ohranjevalniki zaslona iz oker, pomladnih zelenic, wenge in smetane so dobrodošli. Pohištvene fasade so izbrane gladke ali značilne za državo - z rahlim nanosom barv na starih površinah. Pozornost je usmerjena na skromno dekoracijo s suhim ali svežim cvetjem. Naravni motivi se odlično rimirajo z lesenimi policami in tlemi ter enakimi držali za tekstil. Ogledala ni treba postaviti v okvir, vendar bodo primerni odtisi z uporabo tehnike taljenja.

Šik, sijaj, lepota

Angleški slog pomeni razkošje in veličino ter ni odvisen od posnetkov. Spremljajte ploščice tematskega vzorca z zlatimi dotiki, srebrnimi brizgami ali lahkimi zaključki. Navadna površina bo sijala v soseščini odtisov z zlatimi frizami. Dodali bodo luksuz v marmor ali njegovo imitacijo. Racionalna alternativa so zaščitne stene, odporne proti vlagi, ki se najpogosteje uporabljajo za takšno izvedbo dekoracije ali mozaika. Temna ozadja z baročnimi dizajni poleg ovalne oblike retro senčnikov ali svetilk s kristalnimi obeski izgledajo super.

Za tla uporabite lesen premaz ali ploščico s kopijo teksturnega vzorca žage. Medeninasti in bronasti mešalniki, mavčne plošče in raztegljivi stropi s frizami po obodu so najbolj primerni za dekoracijo. Ogledala so zagotovo izbrana v zlatih okvirjih in velikih formatih. Pohištvo na kodrastih nogah temnih ali kremnih barv z lesenimi fasadami, vodovodna instalacija pravokotne oblike z visokim splakovalnikom in veliko verigo, ponovno izdelana iz medenine, ukrivljen umivalnik v obliki lilije, poudarjajo dostojanstvo viktorijanske dobe.

Sodobne rešitve

V nasprotju z angleškim šikom - dejanski minimalizem, ki ni omejen na podrobnostih in strog seznam potrebnih dodatkov za okolico. Praktična ureditev je zasnovana tako, da ustvarja udobje brez pretiravanja. Dobrodošli so utišane barve, gladke plošče in jasne črte. Precej dovolj je prisotnost ogledala brez okvirja, lončene stranišča in umivalnika z zaobljenimi vogali.

Poleg tradicionalnih ploščic se pri dekoriranju uporabljajo tudi tehnološki materiali. Ne morete prezreti obloge, v podvajanju tekstur keramičnih ploščic. "Ponarejen" - stekloplastika je označena z visokimi značilnostmi, ne reagira na vlažnost v prostoru, agresijo čistilnih izdelkov in ni omejena z oblikovanjem.

Svetli higienski in tekstilni predmeti, pegasti friz iz steklenega mozaika v kotih ali po obodu dodajo barvito raznolikost. Plošča na celotni steni bo ustvarila določeno razpoloženje. Tema udobja se bo končala na policah s knjigami. Sedel na prestolu, ni kraljevo, da bi izgubljal čas.

Obilje gradbenih materialov spodbuja k ukrepanju. Težko se je upreti skušnjavi, da ima viseče tla s tridimenzionalno sliko, lepljenje svilenih ozadij ali ureditev barvite plošče z morsko pokrajino za straniščem. Panoramska slika nočnega mesta, ki jo spremljajo poudarki, ne zahteva komentarjev. Ideja o stenskih stenah je ločeno poglavje in win-win za dekoracijo. Vsaka slika s pomočjo svetlobe ustvarja barvne iluzije in povzroča čustvo veselja.


Obdan z bleščanjem

Pomembnost osvetlitve v majhnem obodu je nesporna in ni potrebno, da se omeji na odtenke tablic. Poleg točkovne sheme obstajajo nebanalne rešitve, ki uspešno poudarjajo določene fragmente. Dodajte zračenje svetilk različnih premerov, strop zaprete z električno ploščo, LED vgradite v "zvezdno nebo", uporabite funkcije vgrajene talne osvetlitve.

Sijajni strop zaradi odsevnega učinka bo prinesel pomembne estetske spremembe. Teči ni niti v beli barvi, ampak v smetani ali slonovini. V velikem WC-ju je bolje upravljati vsaj s tremi viri: splošnim, lokalnim in točko blizu ogledala.

Velikost in oblika ogledala bosta narekovali slog in postavitev, zato se osredotočimo na okvir. Dragi okvir se rima samo z angleško klasiko ali rokokojem. Hkrati redko vidite drugi slog pri oblikovanju stranišča, vendar ima vsakdo pravico do ustvarjalnosti. Z demokratičnim pristopom je dopustno dobiti nekakšno fuzijo. V določeni smeri mora obrazec natančno ustrezati zahtevam sloga.

V črno-belem odsevu

Uporaba črno-belega para v stranišču ni nič drugega kot iskanje klasične rešitve. Dvobarvni monopol je mogoče označiti kot neodvisno smer in ponuditi predlogo za oblikovanje tistim, ki so izgubljeni v toku priložnosti. Strogi dekor ne sprejema soseske poceni pohištva in vodovoda, občutljivo posredovanje drugih barv. Prednost imajo tudi popolne linije šivov. In bolj črna je sestava, strožja so pravila. Za izvedbo ideje z barvami antagonista je predlaganih več različic.

Barvno razmerje je odvisno od velikosti prostora. Na skromnem območju se omejite na tretjino stene in pustite solo belega. Ne varčujte z lahkimi drobci in potem se tesnoba črne ne bo razblinila. Če vas pečasta kombinacija moti, zamenjajte belo ploščico s prosojno kremo ali kremo.

V eni različici lahko ritmično polaganje omejimo s predpasnikom ali simetrično razporedimo ploščico okoli ogledala, prednost pa pustimo za svetlo površino. Dvobarvna ureditev v enem segmentu se šteje za uspešno. Široke temne vodoravne plošče, v tandemu navzgor usmerjene črte, so videti ustrezne in moderne.

Oblikovanje naredite dvobarvno z zaporednim zaporedjem: črna stena se spremeni v lahkotno. S to rešitvijo je zaželeno, da temno obarvano območje okrasite z ogledalom v pozlačenem okvirju. Blešč iz stekla in kovine bo prilagodil kontrast in koristil prostoru. Še posebej šik izgleda obloga s črnimi marmorji in rumenimi madeži. Umetni kamen estetsko ni nič slabši od gorskega.

Velikega pomena je tla. Bela ploščica, prepletena z nasprotno barvo, na ozadju pohištvenih fasad iz barv wenge, s pultom iz sivega marmorja, izgleda drago in slovesno. Precej primerna je izmeničenje dveh večbarvnih kvadratov majhnih velikosti. Velik format "reže" obod. Najboljša možnost je obloga iz zebre. Glede na smer gosenic se bo soba raztegnila ali razširila

Zanimive kompozicije z uvedbo sive ali smetane. Glede na njihovo ozadje občutljivo raztopijo mrak in zatemnejo svetlost. Zasnova prostora bo postala mehkejša in mirnejša. Barva bele sanitarije bo kombinirana s svetlimi poudarki in enakimi toni na pohištvenih površinah

V družbi fajanskega prijatelja

Sodobne zmogljivosti lahko podpirajo katero koli kreativno idejo. Včasih užitek ni poceni, ceno pa določajo materiali in ustvarjalnost. Modeli lahko spominjajo na kamnito instalacijo, so vloženi z rhinestones, prekriti z pozlato in izdelani v različnih oblikah.

Danes stranišča predstavljajo široko paleto. Ta skupina vključuje vodovodne večnamenske zasnove. Ali radi poslušate glasbo ali morda obstaja potreba po vsakodnevnem tehtanju? Rezervoar je opremljen s sistemom, ki se odziva na odtok. Samo pritisnite tipko in oglasila se bo melodija. Medtem, ko razmišljajo o življenju, bodo tipala zabeležila težo in prikazala številke na zaslonu.

Ukrajinski oblikovalec se je odločil, da bo pripravil skico modela fajansa v obliki kapljice. Zaradi poskusa približevanja natančni obliki je WC školjka izgledala kot cev. Zanimive oblike in ustvarjalne različice so pripravljene na prestol namesto zastarelih vrst. In če povsod najdemo stranišča, ki so nameščena na tleh, prihajajo v modo samo sanitarne stranišča. Mimogrede bosta tudi bide in pisoar.

Popravilo v stranišču nosi nič manj kot zasnova drugih prostorov. In čeprav je soba majhna, ima pravico biti lepa. To bo pomagalo izvirnemu dizajnu, raznovrstnim atributom in sodobnemu vodovodu.

Oglejte si video: Seranovi 76 epizoda Gibraltar je španski (Januar 2020).

Pustite Komentar