Romantični večer (večerja). Domače ideje

Za ohranitev ljubezni, zanimanja in strasti v odnosu je zelo pomembno, da skupaj napolnite življenje s prijetnimi malenkostmi, skupnimi hobiji in seveda iskrenimi romantičnimi večeri. Romantika ni samo Pariz, večerja v razkošni restavraciji ali sprehod ob azurni obali obmorskega letovišča ... Včasih za srčen večer preprosto potrebujete svojo prijetno hišo ali stanovanje, v katerem lahko uživate tudi v romantičnem vzdušju in vso pozornost posvetite svoji sorodno dušo.

Romantična večerja - klasika žanra

Najbolj očitna možnost večera v dvoje je romantična večerja. Tako, da si bomo čas, preživetega skupaj, še dolgo zapomnili, organizirajte na poseben način - zelo koristna bo ustvarjalna domišljija in pridih kreativnosti. Zatemnjena svetloba, prijetna dušna glasba, čudovita nastavitev miz, bodo seveda ustvarili primerno vzdušje. Toda poleg tega, poskusite presenetiti svojo sorodno dušo: pripravite izvirno simbolično darilo (po možnosti izdelano z lastnimi rokami), ki vas bo nato vsakič spomnilo na vaše najboljše trenutke, in če imate kulinarične talente, pripravite nekaj posebnega, razmislite o nenavadni postrežbi jedi. Če pa visoka kuhinja ni tvoja stvar, ni pomembno, saj je vedno mogoče naročiti hrano v restavraciji.In seveda tu igra dekor pomembno vlogo. Seveda sveče, cvetni listi vrtnic - to običajno pričakujemo od romantične zabave.

Vendar lahko vedno dodate nekaj osebnosti v svojo znano okolico. Odlična ideja je imeti večer z namigom na japonski slog. Torej lahko namesto običajne mize na tleh uredite vse: pladnje, posebno mini mizo (ki jo običajno uporabljamo za zajtrk v postelji), mehke blazine in preproge - samo tisto, kar bo dalo več duševnosti, vam bo omogočilo, da se sprostite in počutite pri miru.

Večer na dvorišču

Če živite v zasebni hiši, kjer je terasa, lepo dvorišče, potem je večer v naravi odlična priložnost, da svoj načrt uresničite na svežem zraku, ne da bi zapustili svoj dom. Idej za lokacije je veliko, zato izberite glede na situacijo in tudi glede na svoje želje:


  • piknik na trati je odlična možnost za toplejše vreme;
  • če želite bolj temeljito postrežbo - uredite večerjo za mizo v bližini žara;
  • hladno vreme ni razlog za opuščanje atmosfere divjih živali naokoli. Na tleh razporedite pladenj, postavite okoli lončnic za rože, košaro za piknik, prižgite sveče z vonjem zelišč, da bo ideja čim bolj realistična.


Če je mogoče, uredite večer na strehi hiše z neverjetnimi razgledi na mesto. Takšno stanje bo zagotovo poslabšalo čustva in občutke in nedvomno bo v "svinjaku" vaših najboljših spominov.

Kino v dvoje

Namesto v kino je veliko bolj zanimivo preživeti večer ob gledanju očarljivega filma v svoji prijetni sobi, še posebej, če imate doma gledališče. Navsezadnje romantiko ustvarjamo sami: z željo in velikim pričakovanjem lepote lahko na prvi pogled organizirate duhovno vzdušje tudi na najbolj običajnem mestu.

Bolje je opustiti melanholične melodre ali filme z zapletenim zapletom v prid pustolovščin, romantičnih komedij, da bo skupaj zabavno in zanimivo.

Vroča kopel

Morda eden najbolj romantičnih trenutkov velja za večer, preživet v bujni dišeči peni. Kljub navidezni preprostosti so prednosti take skupne sprostitve očitne: nič vas ne bo približalo kot razkošna kopel v dvoje.


Izvedba ideje ne zahteva velikih izdatkov in veliko časa za pripravo, saj bo šampanjec skupaj s sadjem za jedilnik v tem primeru več kot dovolj. Prav tako ni treba kupiti dragega šopek vrtnic. Nekaj ​​kopalnih cvetnih listov, sveč in vaše romantično razpoloženje so tisto, kar potrebujete za boljši dopust. Mimogrede, cvetličarne prodajajo že pripravljene cvetne liste za takšne primere.

Prostor napolnite s čudovito dišavo, tako da aromatični žarnici dodate svoje najljubše eterično olje. In ne pozabite na sproščujočo, umirjeno glasbo, ki bo najboljše dopolnilo čutnemu večeru.

Nasveti

  • za dan načrtujte skupno romantično večerjo, ne obremenjeno s pomembnimi posli in skrbmi dan prej. Najbolje je, da večer preživite skupaj pred vikendom, kar vam bo omogočilo, da ne boste razmišljali o delu in prihajajočih načrtih;
  • zavrzite premočan alkohol. Da bo vaš večer krasen, čuten in nežen, se odločite za dobro vino ali šampanjec. Če želite, lahko samostojno pripravite originalne koktajle, lepo okrašene s sadjem;


  • Pomemben vidik je zasnova mize. Priporočljivo je, da sledite slogu večerje, izberete pravi meni. Ne pretiravajte z polnjenjem in dekorjem - vse bi moralo biti v zmerni količini;
  • Skupaj z drugimi dekorativnimi elementi ima osvetlitev pomembno vlogo. Prigušena svetlobna svetloba je idealna za ustvarjanje romantičnega vzdušja. Goreče sveče, girlande, plameni aromatične svetilke - vse to vam bo omogočilo, da se popolnoma sprostite in se potopite v trepetajoče vzdušje romantičnega bega;


  • Posebna pozornost si zasluži glasbeno spremljavo. Eleganten jazz, instrumentalne skladbe ali nevsiljiv bivalni prostor - vse to so win-win in časovno preizkušene možnosti za skupno večerjo s sorodno dušo.

Med seboj zaklad, poskušata v odnos vnesti prijetnejše trenutke in romantične večere. Le tako boste lahko bolje izrazili svoja čustva, bili odkrito in krepili zvezo za dolgo časa.

Oglejte si video: ROMANTIČNA VEČERJA ZA DVA (April 2020).

Pustite Komentar