Moderen slog v razkošni notranji opremi stanovanja v Singapurju

Republika Singapur, mesto-država, država 60 otokov, takoj ko je majhna država, ki se nahaja v jugovzhodni Aziji. Za večino je dobro znano dejstvo, da se je ta država v dokaj kratkem času (po standardih reorganizacije državnega sistema) iz revne majhne otoške države, ki je morala izvažati celo sladko vodo, prelevila v uspešno, visoko razvito vodilno mesto v elektronski industriji jugovzhodne Azije. Očitno blaginja države kot celote ne bi mogla vplivati ​​na življenjski standard prebivalcev. Hiter skok v gospodarstvu države je večini pripadnikov srednjega razreda omogočil dvig življenjskega standarda, blaginje in udobja. V tej publikaciji bi vam radi pokazali notranjost singapurskega stanovanja in tako dolga preambula je bila potrebna, da bi vsaj ustvarili približen vtis o mentaliteti lokalnih prebivalcev, ki so bili pred kratkim v revščini in so bili trenutno na vrhu gospodarske gore.

Prostor in udobje, razkošje in sijaj, naravni materiali in sijaj - epiteti za Singapursko stanovanje lahko izbirate dlje časa. Lepota in prefinjenost v tem stanovanju se ujemata z osnovnim konceptom notranje opreme - ustvarjata prijetno, udobno in hkrati razkošno vzdušje. In če se za nekoga udobje in udobje izražata v minimalnem pohištvu in dekorju, so za Singapurske lastnike domov in njihove oblikovalce v ospredje postavili estetika in celo nekaj glamurja v oblikovanju prostora.

Moderno razkošje v notranjosti dnevne sobe

Prostorna dnevna soba ima veliko kontrastnih kombinacij, svetlih pik in izvirnih, izraznih elementov. Toda hkrati celotna notranjost izgleda organsko, sodobno, priročno in funkcionalno. Uporaba kontrastnih kombinacij pastelnih barv s temnimi, globokimi barvami nam je omogočila ustvarjanje dinamičnega in celo nekoliko dramatičnega oblikovanja dnevne sobe. Postavitev oblazinjenega pohištva vzdolž velikih panoramskih oken, zaprtih z žaluzijami od stropa do tal, omogoča ohranjanje občutka prostornosti in svobode gibanja po sobi.

Notranjost dnevne sobe je postala vzor sodobnega razkošja, vendar je zasnova sobe neverjetno praktična. In ne samo zato, ker se lahko skupina več ljudi udobno namesti v mehkem območju dnevne sobe, ampak tudi zato, ker je vse pohištvo zamenljivo - skladiščni sistemi se spremenijo v podstavke ali sedeže, konzole imajo tako dekorativno kot praktično funkcijo.

Druga prostorna dnevna soba je soba, napolnjena s kombinacijo sijaja in dolgočasnosti, pastelnih barv in temnih odtenkov, predmetov moderne umetnosti in starodavnih elementov notranjosti. Vgrajena razsvetljava in lokalni viri razsvetljave pomagajo ustvariti tisto počitek in nekoliko intimno vzdušje, v katero se želite potopiti ob koncu napornega dneva za sprostitev in počitek.

Velik vgradni sistem za shranjevanje dnevne sobe je bolj podoben razstavnemu oknu s številnimi zanimivimi predmeti v notranjosti. Uporaba kombinacije steklenih in zrcalnih površin na črnem ozadju osnove konstrukcije. Vrhunec in sijaj nerjavečega jekla je uspel ustvariti resnično edinstveno, osrednje središče prostora.

V prostoru singapurskega stanovanja se veliko pozornosti posveča detajlom in dekorju. Številne žive rastline, cvetje v vazi, nenavadni predmeti za okrasitev so razporejeni v enaki količini, ko ne čutite presežka, vendar čutite željo, da bi te lastne luštne stvari za lastnike gledali dlje časa.

Jedilnica v Singapurskih apartmajih - elegantna jedilnica

Ob prostorni dvorani se znajdemo na hodniku, ki služi za družinske večerje in organiziranje sprejemov z obroki. Temna meja prehoda, kot vrata v drugo sobo, se odraža na sijajni površini tal in se pomnoži med zrcalnimi in steklenimi ravninami jedilnice.

Udobno in hkrati razkošno jedilno skupino predstavljata prostorna miza z ogledalom in stoli-stoli z mehkim usnjenim oblazinjenjem. Da bi ohranili tematiko drame v razporeditvi jedilnega prostora, so bile uporabljene zrcalne površine, elementi iz zatemnjenega stekla, osvetljeni tako s pomočjo vgrajenega osvetljevalnega sistema kot s pomočjo obesnih lestencev originalne zasnove.

Igra kontrastov, poudarjena z različnimi svetlobnimi napravami, je bila podlaga za oblikovalsko zasnovo elegantne in moderne jedilnice. Izmenjava mat in zrcalnih površin, bele in črne, gladke in teksturirane - osnova estetike singapurskih stanovanj.

Spalnice - sobe z udobnim in briljantnim dizajnom

Stanovanje, ki se nahaja v mestni državi Singapur, ima več spalnic, vse pa so urejene v splošnem konceptu notranjosti doma - kombinacija temnih in svetlih odtenkov, različnih tekstur, oblik predmetov in modelov. Prva od spalnic prostornega stanovanja je pravzaprav okrašena z uporabo odtenkov dveh barv - bele in črne. Izmenjava teh dveh kontrastov je omogočila ustvarjanje nepomembne, privlačne in hkrati moderne notranjosti prostora za spanje in sprostitev.

V drugi spalnici so črno-beli dvobarvni notranjosti dodani leseni odtenki talnih oblog in bež toni v tekstilu in oblazinjeni vzglavniki. S pomočjo razpršene osvetlitve, ki prihaja iz namiznih talnih svetilk, se v prostoru spalnice ustvari mehko, nezahtevno vzdušje zasebnosti in udobja. Za svetlejšo osvetlitev prostorov je na voljo sistem napeljav, vgrajenih v spuščeni strop.

Poleg udobnih sedežnih površin, ki se nahajajo vzdolž velikih panoramskih oken, je v prostoru spalnice nameščena originalna konzola oblike, ki jo lahko uporabljate tako kot delovno mesto, če namestite prenosni računalnik in toaletno mizo in vzamete potrebne atribute za ustvarjanje slike.

Tretja, vendar ne v smislu luksuza, spalnica, okrašena z velikim šikom in sijajem. Zrcalne in mat površine v več ravneh, vgrajena razsvetljava, različne teksture, bogat tekstil in usnjeno oblazinjenje - vse v tej spalnici deluje pri ustvarjanju udobne, plemenite in bogate zasnove. Osrednji kos pohištva - velika postelja, je v spodobnem okolju - lahka usnjena oblazinjenje v središču mehkega vzglavja in zrcalne površine na obeh straneh posteljnih omar.

Ogromna panoramska okna za noč so zavešena s satenimi zavesami z nenavadnim ornamentom, čez dan pa odpirajo pogled na metropolo z njenimi nebotičniki, steklenimi in betonskimi konstrukcijami, svetlo reklamo in hrupnimi ulicami.

Poleg majhnega sedežnega prostora, ki ga predstavljata usnjen vrtljivi stol z naslonom za noge, ki ga je mogoče uporabiti kot torbico, in nizka miza z zrcalnim vrhom, je v prostoru te spalnice kotiček z garderobo in prostor za izbiro slike. Jedrnato, a hkrati napolnjeno z sijajem zrcalnih površin, zasnova tega funkcionalnega segmenta ustvarja neverjetno sproščeno vzdušje, v katerem želite ostati čim dlje.

Notranjost zadnje spalnice v Singapurskih apartmajih je značilna po svojih oblikah in predvsem obliki postelje kot osrednjega kosa pohištva v vsakem pomenu besede. Okrogla, ovalna, tekoča tema v oblikovanju pohištva, dekorjev in različnih modelov je postala osnova zasnove notranjosti spalnice. Ne samo okrogla postelja, temveč tudi originalna zasnova za vzglavjem z osvetljenimi nišami, ki služijo kot police, sistemi za shranjevanje, je postala osrednje središče prostora.

V zasnovi delovnega mesta, ki se nahaja tukaj, so tudi zaobljene oblike. Izvirno podobo spalnice dopolnjuje nič manj prilagojen model lestence, ki odlično dopolnjuje kontrastno, sodobno, a tako prijetno podobo sobe za spanje in sprostitev.

Pomožni apartmaji v Singapurju - udobje v vsaki podrobnosti

Tudi prostor ob stopnicah, rezerviran za rekreacijski prostor in knjižnico, izžareva plemenitost in udobje, razkošje in prefinjeno estetiko. Pozornost do detajlov tvori celovitost notranjosti, kombinacija naravnih odtenkov s kontrastnimi temnimi elementi pa je osnova za oblikovalski koncept majhnega prostora za sedenje in branje.

Lep dodatek k Singapurskim apartmajem je zunanja terasa, ki se nahaja na balkonu. Možnost rekreacije na prostem za mestnega prebivalca je draga. In oblikovalci so ureditev odprte verande obravnavali kot prostor za sprostitev, prostor za žar in celo teraso na svežem zraku z največjo možno skrbnostjo. Udobni ležalniki iz ratana z mehkim polnilom. Majhna miza zanje v zavezništvu, oprema za žar - in vse to je uokvirjeno z velikimi zelenimi rastlinami. K tej sliki dodajte izvirno izvedbo talne obloge v obliki šahovnice, ki je narejena iz imitacije trate in kamnitih plošč, in dobili boste edinstveno, privlačno in priročno možnost za rekreacijo na prostem kot del domova v Singapurju.

Oglejte si video: Prenova doma - razkošna vila na ljubljanskem Viču (April 2020).

Pustite Komentar