Izvirni dekor v notranjosti londonskega stanovanja

Predstavljamo vam fotografski obisk londonskega stanovanja, v notranjosti katerega je udobje skladno s praktičnostjo in domačnostjo s funkcionalnostjo prostorov. Majhna londonska stanovanja so okrašena z ljubeznijo do starinskih predmetov dekorja, ki jih je mogoče uspešno vključiti v sodoben notranji slog.

Najprostranejša, osrednja z vseh vidikov, stanovanjska soba je dnevna soba, soba je narejena v eklektičnem slogu, ki vključuje elemente podstrešja, klasicizem, moderne in ne samo sloge. V dekoraciji sobe prevladujejo motivi v slogu podstrešja, s hrepenenjem po opečnih stenah, odprtimi komunikacijami, kot da so posebej razstavljeni, stropnimi tramovi in ​​stropi, ki so dekor stropa in celotne sobe. Prostorna soba z velikimi okni je bila dobesedno ustvarjena za to dekoracijo z notami brutalnosti. Toda majhen del industrializma se je ublažil s pomočjo oblazinjenega pohištva, ki je s svojo barvito oblazinjenjem dajalo sobi motive domačega udobja in topline. Žive rastline odlično opravijo tudi nevtralizacijo nepotrebnih industrijskih tem v bivalnem prostoru.

Kot veste, je veliko sestavljenih iz malenkosti. Številni na videz nevidni detajli, poteze ustvarjajo celotno sliko zunanje podobe prostora. Rafinirana zasnova namiznih svetilk v klasičnem slogu, omare, okrašene po analogiji s kovčki, elegantna dvotirna kavna miza s steklenim vrhom - vsi predmeti okrasja imajo funkcionalno ozadje, hkrati pa okrasijo prostor, ustvarijo posebno vzdušje dnevne sobe.

Tu, v dnevni sobi, je prostor z omarami. Ena od opečnih sten delovnega segmenta je postala naglas, saj je bila podarjena z belo barvo. Rezultat je odlično ozadje za zbirko fotografij, postavljenih v črno-bele okvirje, da se ustvari kontrastna kompozicija.

Na stekleni vrh pisalne mize so bili postavljeni ne le računalniški monitor in izvrstni pisarniški predmeti, ampak tudi živa rastlina v loncu, stilizirana kot stara amfora, ki bi lahko dobro igrala vlogo skodelice za zmagovalca.

Ko smo obkroženi z dragimi srci, predmeti v notranjosti ali dekorju, ki imajo svojo zgodovino, je naš edini pomen, v takšnem okolju je bolj zabavno delati in ustvarjalni proces je aktivnejši.

V tem stanovanju se veliko pozornosti posveča starinskim dekorjem predmetov, pripomočkov in dodatkov. Uspešna integracija stvari, ki so že več let stare, v sodobno okolje ni tako preprosta, kot se morda zdi na prvi pogled. Na primer, ne bo vsak starinski svečnik harmonično izgledal na mizi ali stojalu iz prozorne plastike.

V dekoraciji spalnice ni ostalo nobenega sledu slogu podstrešja, toda starinski kosi pohištva in dekor so trdno vpeti v dekor osebne sobe. Postelja, izdelana v modernem slogu, izgleda zelo harmonično v soseski s staro omaro, garderobo pisanih barv.

Elegantne nočne mize smo uporabili kot alternativo težkim omaricam za prirejanje stojal za namizne svetilke in vse vrste osnovnih potrebščin, ki jih običajno držimo pri roki v bližini postelje.

Izvirna zasnova namiznih svetilk s senčniki iz prozorne plastike ustvarja učinek topnosti predmeta osvetlitve v prostoru. Namizne svetilke so v podobni zasnovi skoraj nevidne.

V spalnici je prisoten pridih Provence ali shabby šik. Primer, ko oblikovalski kosi pohištva in dekor odlično kombinirajo z elementi podeželskega življenja ali retro stilistike.

Če želite ustvariti res prijetno vzdušje prostora, je treba upoštevati veliko odtenkov in izbiro tekstila - ne zadnji od njih. Še posebej je izbira tekstilne zasnove pomembna za spalnico in ne gre le za posteljnino, lepo pregrinjalo ali svetle prevleke za okrasne blazine, temveč tudi za oblikovanje okenskih odprtin in prisotnost preprog ali tkanin.

Kopalnica tudi ni minila pod vplivom antike na notranjo opremo. Kvadratne keramične ploščice v retro slogu so nudile odlično ozadje za temno kontrastno sliko in črno podlago osrednje sanitarije. Ni bilo brez živih rastlin v utilitarni sobi - pridih naravnega zelenja je videti kot vrhunec notranjosti na črno-belem oblikovalskem ozadju.

Oglejte si video: Thomas Heatherwick: Building the Seed Cathedral (April 2020).

Pustite Komentar