V prostoru kompaktnega stanovanja

Udobje doma ni povezano z njegovimi posnetki. Stanovanje je 32 kvadratnih metrov. m se ne razlikuje od prostornih grašč v funkcionalnosti, z izjemo visoke gostote predmetov na 1 kvadratni meter. Če sledite pravilom ergonomije, ko organizirate prostor v skromnem obodu, je posledično dovoljeno dobiti udobno stanovanje. Mimogrede, v zadnjih letih je opaziti težnjo po nakupu majhnih stanovanj. Morda se je prenesla na nas japonska strast do minimalizma in njihove vsakdanje askeze, vsekakor pa nam uspešna manipulacija barv, svetlobe in glasnosti omogoča doseganje odličnih rezultatov. Teoretično je majhno območje zasnovano za namestitev 1 osebe ali mladega para. O konkretni različici ureditve in o čudežih preobrazbe bomo govorili na konkretnem primeru.

Splošna priporočila

Za začetek se bomo osredotočili na idejni projekt, potem ko bomo naredili analizo razpoložljivega območja. To bo omogočilo alternativne različice glede lokacije določenih con. Konec koncev nekdo razmišlja o ideji s studijskim stanovanjem ali nasprotnim conskim premikom. Zaradi teh razlogov bo treba razstaviti lokacijo komunikacij pri demontaži stene ali rešiti težavo v primeru balkona. V naši različici zasebnost spalnice označuje trdna predelna stena, stranišče pa se skriva za steklenimi vrati.

Z različnimi možnostmi mesto ne bo dovolj in morali boste nenehno gnečo. Brez skrbi, lastniki prostornih gradov imajo enako žalost, saj njihove potrebe niso posebej omejene s svojimi zmožnostmi. Vzemite sredstva za samoumevne, vendar se ne prikrajšajte za potrebne stvari. Če je nemogoče postaviti veliko jedilno mizo, se obrnite na model transformatorjev ali pritrdite veliko ploščo na okensko polico na tečajih vrat. Po potrebi se bo spremenil v polno mizo in ko bo zložena, bo okrašena površina okrasila kuhinjo.

Nič več

Pohištvo po vaši skici je najboljša možnost za cono z visoko dejavnostjo obiska. Pomen mize se bo povečal, če bodo pod mizo nameščeni predali za jedilni pribor iz praktičnega materiala. Hkrati je mogoče majhne stolčke potisniti v nišo pod mizo, da ne bi zamašili prehoda. Kompaktni vrtljivi stoli so božji del majhne kuhinje. Sedenje na konstrukciji s premičnim mehanizmom je enostavno "voditi" funkcionalnost kuhinje, nadzirati pripomočke iz različnih zornih kotov. Dodatne odprte police na vrhu vam omogočajo prosto urejanje predmetov izjemnega pomena in, ne da bi zapustili kraj, jih je enostavno doseči z roko. Koncentracija v enem segmentu vseh naprav za obrok bo optimalno organizirala postrežbo mize.

Pripomočke je bolje skriti za vrati omar. Prazne površine so dodatna priložnost v prid glasnosti in racionalnosti. Ob lahkih stenah in stropih, orehovih in fasadnih tleh, ki se ujemajo s tonom laminata in plošče, ki jih nežno odlikuje srebrna barva, se pohištvena ekspozicija zdi breztežna v potokih dnevne svetlobe, ki se preliva iz oken, ki niso zavesana.

V skromnem formatu težke zavese in temne barve niso sprejemljive, vendar enobarvni dizajn vsekakor prinaša dolgčas. Kot draperija se uporablja rimski dizajn ali zavese z zvitki. To omogoča, da parcela za steklom postane del notranjosti in oblikovanje razredči z naravno gručo. Širok okenski prag je dodatno mesto za postavitev dekorativnih predmetov.

Višina stropa v obodu se prilagodi stopnji nasičenosti barve. V ta namen je naslikan s tonom lažji od sten in opremljen z ravnimi namiznimi svetilkami. Pri zasnovi fotografije se uporablja scenarij točkovne osvetlitve in dodatni viri ravne oblike. Kot rezultat, svetle žarnice brezhibno spopadajo z nalogo razsvetljave, nasičijo sobo s toplino svetlobne energije.

Povezane rešitve

Kavč poleg kuhinjske mize poskrbi za prijetno preživljanje časa. Televizor v nasprotni steni dopolnjuje sedežni prostor. Škatle v vgrajenem modulu rešujejo težavo s shranjevanjem. Za garderobo dveh oseb sta dovolj odsek globine 1m in omara v predelu spalnice. Na zgornjih policah stenskih dodatkov prevzamejo ponosno mesto. Nevsiljiva predstavitev številnih barvnih steklenih vaz v tandemu rumenih blazin za kavč s pisanimi pikami daje prostoru prostor eleganten videz. Simetrične večbarvne abstrakcije na stenah dopolnjujejo dekorativno kompozicijo.

Tu je prostor za delovni kotiček Vzporedna miza do notranje particije z enostransko integracijo s steno vam omogoča, da upravljate 1-2 zaprte celice za majhne pisalne inštrumente in v ta namen uporabite nišo s policami. Kompakten stol je trdno pritrjen na mizo in ne ovira gibanja.

Statična predelna stena, za katero je široka postelja in mobilna garderobna omara, v okviru zasnove ustvarja zavajajoč vtis dodatne sobe. Kljub temu je za lesenim zaslonom dovolj prostora za spalno posteljo in vgrajene police s predali ter več odprtih polic za majhne stvari, kar ustvarja iluzijo prostornosti. Velika slika na čelu razredči akromatsko dekoracijo sten.

Najmanj kvadratnih metrov vam bo omogočilo namestitev umivalnika v mobilno omarico s policami in opremljanje prhe v straniščni sobi, skrito za zrcalnimi drsnimi ploščami iz aluminijastega profila. Velika kvadratna ogledala nad belo instalacijo, ki jih spremlja bleščanje vodovodnih in zapiralnega zaslona, ​​skupaj odražajo zajčke. Lahka obloga podpira barvno shemo, par dodatkov in majhna svetilka pa bosta dodala razpoloženje. Frotir, ki je postavljen na ogrevani ograji za brisače, se organsko kosa z briljantnim vodovodom.

Tudi v zaprtih prostorih je dovoljeno preprečiti nered in nered. Pri tem bo pomagalo določeno znanje iz ergonomije in lastna domišljija.

Oglejte si video: Predstavitev multifunkcionalne rolete Falcon (Februar 2020).

Pustite Komentar