Apartma v Madridu - snežno bela notranjost z originalnim dekorjem

Vabimo vas na ogled prvotno okrašenih sob španskih apartmajev. Stanovanje, ki se nahaja v Madridu, lahko služi kot navdih za tiste lastnike domov, ki raje lahka in enakomerno snežno bela notranja paleta, spoštujejo nepristranski pristop k dekoraciji sten z uporabo umetniških predmetov in cenijo udobje, prijetnost in svežino v slikah prostorov z različnimi funkcionalnimi nameni.

Če prodremo skozi vhodna vrata v stanovanje, se znajdemo v snežno belem ozkem in dolgem hodniku. Že prva soba v španskih apartmajih daje veliko predstavo o tem, kako bodo urejene ostale sobe. Snežno bel zaključek stropa in sten, enaka barva vrat, topli leseni odtenki tal - vsi ti načini notranje opreme se bodo ponovili tako v osebnih, pogostih kot v utilitarnih prostorih madridskega stanovanja.

Vrhunec notranjosti celotnega stanovanja so izvirne slike z jasno geometrijo, a hkrati zelo izrazite teksture. Svetle, nasičene barve, izvirna predstavitev - na belem ozadju tak umetniški predmet izgleda še posebej ugodno.

Skozi odprta vrata na hodniku prodremo v majhen kuhinjski prostor, okrašen v duhu celotnega španskega stanovanja v snežno belih tonih. Kuhinja z belimi gladkimi fasadami se razredči le z integracijo gospodinjskih aparatov in pomivalnega korita. Kotna postavitev delovnih površin, sistemov za shranjevanje in opreme omogoča, da se v majhni kuhinji prilega dokaj prostoren otok. In tudi v kuhinjskem prostoru opazimo uporabo originalnega stenskega dekorja - pisani toni in tekstura se odražajo v kuhinjski estetiki.

Gladke fasade kuhinjskih omaric nimajo okovja, kar jim daje zelo sodoben videz. Takšna izvedba kuhinjskih omar - brez ročajev, na magnetnih zapiralcih, je značilna ne le za sodoben slog, temveč tudi za kakršno koli manifestacijo minimalizma v notranjosti.

V celotnem stanovanju, zlasti pa v kuhinji, se veliko pozornosti posveča organizaciji razsvetljave. Poleg svetilk, vgrajenih v spuščeni strop, ima kuhinja obešena svetilka originalnega industrijskega dizajna.

Naslednja soba med našim ogledom bo največja in najbolj vsestranska soba v španskem stanovanju - dnevna soba, ki poleg rekreacijskega območja združuje vloge jedilnice in glasbene delavnice. In spet so pred nami snežno bele stene z le enim okrasom - svetli umetniški predmeti velikega obsega. Pohištvo v dnevni sobi in jedilnem prostoru je bilo izbrano po načelu maksimalnega udobja in enostavnosti uporabe. Hkrati sta jedilni prostor, ki ga na kovinskem ogrodju predstavlja snežno bela jedilna skupina, in prostor za sprostitev z dvema svetlo bež kavčema videti harmonično in privlačno.

Udobno in prijetno vzdušje bivalnega prostora lastnikov dolgujeta dve prostorni zofi z mehkimi blazinami, nizko mizo za kavo in preprogo z dolgimi kosi. V takšni dnevni sobi se lahko udobno ne le zberete zvečer z vso družino, temveč tudi sprejemate goste na prost dan.

Barva tekstila za kavč blazine ni bila izbrana po naključju - točno ponovi barvo odsekov na sliki, ki visijo na steni skupne sobe.

V jedilnem prostoru je poleg jedilne skupine še del pouka glasbe. Odprti načrt vam omogoča, da uživate v glasbi, medtem ko se sprostite na kavču v dnevni sobi ali sedite za jedilno mizo v veliki družbi.

Po dolgem snežno belem hodniku se preselimo v še eno majhno kuhinjsko sobo, okrašeno v isti veni kot kuhinja, ki smo jo »obiskali« prej.

Snežno bele gladke fasade kuhinjskih omar, vgrajeni svetlobni sistemi, le najbolj potrebni gospodinjski aparati in delovne površine - vse v tem kuhinjskem prostoru govori o neverjetni praktičnosti in racionalnosti lastnikov ter njihovi ljubezni do čistoče, svežine in preprostega udobja.

Ni pogosto mogoče najti načina vzporedne postavitve kuhinjskega kompleta v sobi tako skromnih velikosti. Toda v tej izvedbi je takšna namestitev odlagalnih sistemov in delovnih površin upravičena z odsotnostjo potrebe po namestitvi kuhinjskega otoka ali jedilnega prostora

Iz skupnih prostorov pojdite v zasebne sobe. Pred nami je snežno bela spalnica z opremo blizu strogosti. Le udobna postelja in dve majhni nočni omarici sta sestavili celotno pohištvo spalnice, ki je zasijalo s svojo belino. Edina in nespremenljiva dekoracija prostora je stenski dekor v obliki teksturiranih plošč s svetlimi barvami, ki jih že poznamo.

V bližini spalnice je kopalnica za starše. Tukaj snežno belo barvo, ki je postala tradicija španskega stanovanja, prekinja temno siv površinski zaključek z mozaičnimi ploščicami.

Stroge oblike, lakonska dekoracija in popolna odsotnost kakršnega koli dekorja dajejo predstavo o praktičnosti lastnikov, njihovem pristopu k oblikovanju prostorov, ki so povsem utilitarne narave.

Naslednja soba je otroška spalnica. Dekoracija in oprema sobe se ne razlikujeta veliko od prostorov, ki smo jih videli prej, le rahel dekor in dodatki kažejo, da otrok živi v tej snežno beli idili.

Popolnoma beli in gladki sistemi za shranjevanje brez okovja omogočajo naš pogled, da brez odlašanja drsijo po okolici sobe. V spalnici je dostop do kopalnice, v katero bomo zdaj pogledali.

Snežno bel umivalnik na temno sivi plošči izgleda zelo moderno, še posebej v kampanji s progresivnim mešalnikom, vgrajenim v zrcalno površino.

V kopalnici je vse strogo in jedrnato - temno siv zaključek za območje tuša in snežno bel dizajn kopalniškega segmenta.

Pustite Komentar