Moderna zasnova enosobnega Hruščova

Ne glede na vse, je Hruščov še vedno ena najbolj priljubljenih možnosti nastanitve, zlasti med mladimi. To je predvsem posledica cenovne dostopnosti. Še vedno ne soba s sosedi, ampak ločeno stanovanje. Vendar se po selitvi odkrije veliko nevšečnosti, ki se nanašajo na majhnost prostorov in nezmožnost namestitve na način, ki je udoben in prijeten. Toda, kot veste, nič ni nemogoče. Malo domišljije, velika želja in nekaj materialnih naložb. Na primer, razmislite o enosobnem standardnem stanovanju v Hruščovu.

Soba

Posnetek edine sobe v zadevnem stanovanju je približno 18 m2. Poleg tega ima soba eno samo celotno steno in potem, če stanovanje ni kotno. Nekateri ponavadi ustvarijo dve sobi iz ene majhne sobe. Vendar imata v tej različici dve pomembni pomanjkljivosti: en del je popolnoma brez naravne svetlobe, saj okna ne bo, in dobite dve majhni sobici, v katerih težko najdete pohištvo, in verjetno ne boste doživeli udobja in udobja.

Bolj priljubljena možnost za danes, še bolj racionalno pa je kombiniranje prostora s kuhinjo.

Kuhinja + soba

Postavitev teh apartmajev olajša kombiniranje teh dveh sob. Majhen nefunkcionalen hodnik bo znatno povečal prostor prostora. V kombinaciji obeh con dobimo veliko prednosti: namensko območje za sprostitev, jedilni prostor lahko kombiniramo z delovnim.

Sodobni materiali in funkcionalno pohištvo ponujajo ogromno število rešitev za ločevanje con, brez gradnje sten in predelnih sten. Na primer, kuhinjo je mogoče dvigniti na stopničke ali uporabiti kontrastne barve ali materiale različnih tekstur pri oblikovanju posameznih prostorov. Odprtino med kuhinjo in sobo lahko delno razdelimo s šankom, ki se popoldne spremeni v jedilno mizo.

Kombinirana kopalnica

Kopalnice v "Hruščovih" so majhne. Da bo ta soba najbolj prilagojena potrebam sodobne osebe, bodo potrebne korenite spremembe. Danes bo najpomembnejša zamenjava kopalnice s tuš kabino in s tem sprostitev čim več prostora v predlaganih pogojih.

Dokončanje te sobe je najbolje narediti v svetlih barvah, ki vizualno tudi nekoliko povečajo prostor.

Hodnik

Manjša kot je soba, težje je izumiti in ustvariti nekaj. Kljub temu, če pravilno izberete pohištvo in materiale, lahko dosežete želeni učinek. Majhni hodniki vedno uporabljajo svetle barve za okrasitev sobe. Od pohištva: bodisi majhna omara do posameznih velikosti, bodisi omejena na police. Otoman, ogledalo in reflektorji bodo ustvarili udobje in izvirnost vaše dvorane.

Pustite Komentar