Kuhinja 7 sq. m - fotografija popravila v resničnih apartmajih

Kuhinja 7 sq. za mnoge zaprte, majhne, ​​nepraktične. Nenehno se spopadate s manjkajočimi kvadratnimi metri, iščete kompromise in štejete vsak centimeter. Torej, sodobna zasnova majhnih sob lahko dela čudeže, tako da je celo kuhinja 7 kvadratnih metrov. m je lahko idealno ozemlje za domačo uporabo.

Kuhinja 7 sq. m: fotografije racionalne notranjosti

Večina težav ponavadi zagotavlja kuhinjo 7 kvadratnih metrov. m nesorazmerno majhen v primerjavi s preostalimi prostori. Na srečo obstaja nekaj pametnih rešitev, ki bodo pomagale spremeniti to na videz nefunkcionalno sobo v kraljico hiše. Kako to storiti? Pri urejanju majhne kuhinje naj vas vodi minimalizem, saj se boste tako izognili nepotrebnemu kopanju po sobi. Namesto preveč dekorativnih elementov izberite preprostost in predvsem funkcionalnost. Osnova za organizacijo majhne kuhinje je skrbno načrtovanje vsakega dragocenega števca. Torej, začnite z merjenjem prostora. Pri izbiri gotove kuhinje se osredotočite predvsem na razpoložljive velikosti, šele kasneje na estetske lastnosti. Uporabite lahko tudi pomoč strokovnjakov, zahvaljujoč prizadevanjem, ki bo vašo kuharsko sobo oblikoval in prilagodil osebnim potrebam.

Kuhinja 7 sq. m s hladilnikom in ustreznim pohištvom

Pohištvo s svetlimi fasadami najbolje deluje v majhni kuhinji. Stilizirana notranjost ima lahko lesene omare z zasteklitvijo in sodobne slušalke v minimalističnem slogu, po možnosti s sijajno površino, ki odbija svetlobo. Če je vaša kuhinja zelo ozka, postavite omare na eno stran sobe. Če ima soba obliko kvadrata ali pravokotnika, se ustavite na pohištvu s črko "L". Ne pozabite, da mora biti za prosto gibanje po sobi med steno in pohištvom najmanj 120 cm. Oblikovalci skrbno poskrbijo, da naredijo slušalke, zasnovane za kuhinjo 7 kvadratnih metrov. m, čim bolj praktično.

Racionalna mesta za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov

Nekaterim se ne zdi praktično, da kuhinjske pripomočke shranjujejo na vidno mesto, za to pa imajo raje slepe omare, drugi, nasprotno, želijo, da je vse vidno. Če spadate v prvo skupino, investirajte v sodobno pohištvo, opremljeno s košarami, obešalniki in organizatorji. Lahko poskusite s "omarico", ki sega do stropa, zahvaljujoč njej boste skrivali posodo, lonce, gospodinjske aparate in hrano. Na funkcionalni lokaciji boste našli tudi hladilnik in mikrovalovno pečico. Če imate raje vse pri roki, potem izberite globoke omare in obesite praktične police na nasprotni steni. Na njih je vredno postaviti skodelice, krožnike ali posode za razsute izdelke. Pros? Zahvaljujoč tej postavitvi je kuhinja 7 kvadratnih metrov. m ne bom preobremenjena. Proti? Popoln vrstni red je vedno treba upoštevati na policah!

Pametna ureditev urejanja doma

Majhna, dobro organizirana kuhinja v velikosti 7 kvadratnih metrov. m je tista, v kateri je nadzorovan vsak centimeter. O praznih vogalih ali presledkih med pohištvom ne gre. Če želite kar najbolje izkoristiti svoj prostor, investirajte v omare s pametnim sistemom drsnih ali vrtljivih polic. Zahvaljujoč njih se lahko notranjost pohištva v celoti napolni. V majhno nišo med steno in omarico je smiselno namestiti tovorno polico, to je visok izvlečni model, ki bo z veseljem izpolnil vlogo shrambe. Nekatere možnosti pohištva so opremljene tudi z izvlečnimi pulti, ki jih lahko štejemo za mizo ali dodatno mesto za delo.

Kaj pa, če ni prostora za mizo?

Če sanjate o jedilnici, vendar je vstavitev velike mize v kuhinjo 7 kvadratnih metrov. m neresnično, izberite majhno pomožno mizo ali priročno premično površino, pritrjeno na steno. Pametno namizje lahko uporabljate le med napajanjem. Izberite tudi zložljive stole. Zanimivo je, da mnogi oblikovalci ponujajo, da jih obesijo na steno, na posebne kljuke. Ugodno vrstico lahko uporabite tudi kot mizo. Če je vaša kuhinja 7 kvadratnih metrov. m je okno, nadomestite okensko polico z originalnim števcem.

Kotne kuhinje 7 kvadratnih metrov. m

Ko opremljate majhno kuhinjo, ne pozabite na sodobne rešitve. Brez dvoma uporabite inovativne tehnične izboljšave, ki so na voljo na trgu, zahvaljujoč funkcionalni zasnovi celo 7 kvadratnih metrov kuhinje. Ustvarjam veliko lažje. Odličen primer je spretna uporaba vogalnih omar. V njih lahko namestite sistem, ki vam ob odpiranju omare omogoča skritje košare. To je priročna in izredno funkcionalna rešitev, ker se sprednji predali izidejo, da lahko stvari, ki so shranjene v njih, enostavno izvlečemo ali skrijemo.

Dizajn kuhinje 7 sq. m: fotografije pametnih trikov za povečanje uporabne površine

Če vaša kuhinja spada v skupino relativno majhnih prostorov, dvokomorno pomivalno korito zamenjajte z manjšo različico in električni štedilnik zavrzite s štirimi gorilniki. Majhna notranjost sprejme štedilnik z dvojnim krogom in sodoben tlačni štedilnik, ki ga po uporabi lahko skrijete v eni od omar. Izogibajte se postavitvi vsega na pohištvo, saj je bolje opremiti kuhinjo z majhnimi policami za začimbe in na stene pritrditi kavlje, na katere lahko obesite kuhinjske pripomočke. Najbolj zanimiva rešitev bodo keramični lonci, ki jih s pametnim ročajem pritrdite "na glavo" do stropa.

Danes je lepo in praktično opremiti vsako notranjost! Tudi na videz problematična kuhinja 7 kvadratnih metrov. m lahko postane vaša najljubša soba v hiši. Danes je vsako sobo z omejenim območjem enostavno pretvoriti, kar daje večjo ergonomijo. Vse, kar potrebujete, so domišljija in preizkušeni projekti sodobnih oblikovalcev, kot je v predstavljeni fotogaleriji.

Oglejte si video: DIY Miniature Dollhouse NEW Room SWIMMING POOL, WATER SLIDE, Kitchen, Living Room, Bedroom (Februar 2020).

Pustite Komentar